• Pregleda: 3377

Sajam zapošljavanja u petak

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 22. marta 2013. godine, sa početkom u 10 časova, u Atrijumu Hotela Galerija, ulica Matije Korvina 17, Subotica.
Sajam zapošljavanja u petak

Na predstojećem Sajmu zapošljavanja učestvovaće oko 30 poslodavaca, a traže se svi profili radnika, kao što su radnici u proizvodnji, šivači, građevinski radnici, radnici u metalskoj, mašinskoj i elektro struci, komercijalisti, administrativni radnici, prodavci, konobari, kuvari, radnici medicinske struke i ostali.

Subotička Filijala poziva sva nezaposlena lica, kao i lica koja traže promenu zaposlenja da posete ovu manifestaciju.

Sajmovi zapošljavanja su moderan i uspešan oblik povezivanja poslodavaca i kandidata za posao. Na jednom mestu, u istom danu, poslodavci imaju mogućnost da porazgovaraju sa većim brojem kandidata za posao i odaberu najbolje. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Nezaposlenima je omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru.

Izvor: SuMedija

povezane teme

5
Nebojša Odgovori
Kolka je ovde šansa za dobijanje posla...????.
Stefan Petrovic Odgovori
pustiiii tooo ajde da se volimo !
goxi Odgovori
*Nebojsa*

Sansa za dobijanje posla preko sajma je 0,0000000000000000000000001%. Ko ne veruje, nek ode pa neka proveri.
Makova7 Odgovori
Nije tacno, ja sam imala nekoliko prilika za zaposlenje posredstvom sajma,...to sto nisam prosla dalju selekciju nije kriv sajam...ali da sam pozvana na razgovor jesam....
sonja Odgovori
Dali na ovom sajmu ima neke sanse za zaposlenje pogotovo osobe preko 40 god i da nema srednju skolu?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.