• Pregleda: 5757

Sajam zapošljavanja 2013

Filijala NSZ Subotica organizuje Sajam zapošljavanja, u petak 22. marta 2013. godine sa početkom u 10 časova, u Atrijumu Hotela Galerija, ulica Matije Korvina 17, Subotica.
Sajam zapošljavanja 2013

Zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti do 18. marta Filijali NSZ, na adresi Trg Slobode 3/3 u kancelariji broj 71, ili slanjem e-mail na .

Dodatne informacije mogu se dobiti i na brojeve telefona: 024/644-624, ili 064/802-74-59.

U subotičkoj Filijali NSZ se održavaju obuke za Aktivno traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se kandidati adekvatno predstavili poslodavcima na Sajmu.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za Sajam.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

povezane teme

14
gari Odgovori
Ha, ha, ha. Ja sam bio prošli put i od strane tih firmi mi je rečeno da trenutno nemaju upražnjena radna mesta nego će me pozvati čim se ukaže potreba za slobodnim radnim mestom.[*...*]
Dormisan Odgovori
Dali neko dobio mozda posao pomocu ovog sajma?
Gandalf sivi Odgovori
Sajam cega???
kojot Odgovori
@gari
Ма то је све свирање клинцу,какви сајмови какви бакрачи.Ти сајмови су глупост су медаљу.Нема леба од тога док се сам не снађеш.
Samir Odgovori
Lipsaj magarče do zelene trave. Za koliko poslodavaca koji budu na sajmu će se moći reći da traže radnike? S nama, nezaposlenima, se svi sprdaju.
tetka Odgovori
Još jedna šarena laža za lakoverne i zaluđivanje jadnih ljudi koji vide u ovome neku slamku spasa.

Recimo moj bivši poslodavac je učestvovao na svakom sajmu zapošljavanja - ali da bi reklamirao svoju firmu i delio propagandni materijal. Kao raspisao je neki kvazi oglas i stavio tamo kutiju gde su jadni nezaposleni stavljali svoje molbea on ih je usput čitao i smejao se - biće najverovatnije i ovaj put prisutan.

Na žalost ne postoji neki čvrsta kontrola od strane NSZ koja bi proverila ko je od prisutnih poslodavaca zaista primio nekoga a ko nije, da bi takve neozbiljne poslodavce u buduće eliminisali sa takvih manifestacija.
htz Odgovori
Sajam zapošljavanja se pretvorio u vašar i služi beskorisnoj NSZ kao pokriće za opstanak. Sredstva koja zaposleni uplaćuju za slučaj nezaposlenosti treba dati poslodavcima koji još postoje a oni će sami zapošljavati one koji im trebaju.
mali Odgovori
Na sajmu zaposlena jedino bavarska pivnica
Nebojša Odgovori
@mali

Eto čisto,da se upotpuni prazan prostor u holu hotela,,,,a to je jedino plus za vlasnika hotela,,,da mu se poveća promet...

A što se tiče dobijanja posla....Zaboravite,,,tražite ga van granica ove zemlje...
lakumity103 Odgovori
@tetka, interesantno i ja znam jednog takvog.
NACIONALNA SLUŽBA ZA EVIDENCIJU NEZAPOSLENIH (pravi naziv ovih džabalebaroša), organizuje ovakve vašare da bi se iza ćoška smejali nevolji običnih smrtnika i ujedno opravdali svoje postojanje. Provereno iz prve ruke. Drugar i ja smo iz -šale- dolazili do boljih ideja nego što izlaze iz ove ustanove od strane ovih "stručnjaka". Fala Bogu da više ne moram imati posla s njima.
janko Odgovori
U ovakvoj državi ni Sajam zapošljavanja ne pomaže, jer se firme i dalje zatvaraju, pa umesto da se smanjuje broj nezaposlenih, on se povećava.
Sve ovo koriste poslodavci tražeći način da dođu do finansijskih podsticaja ako zaposle nove radnike.
Radnicima jedino preostaje da se zapošljavaju u inostranstvu.
nezaposlen Odgovori
Zalosno je sto se uopste reklamira ovako nesto. Bas bih voleo da vidim, ko se zaposlio na ovaj nacin. Odes, razgledas, znas da od zaposlenja nece svakako biti nista, a ,oni ,izbroje nas kao ovce da vide koliko ima zainteresovanih. Normalno da nas nezaposlenih gledalaca, ima puno, ali, ako se ti sam ne snadjes na,, crno,, oni ti nece dati hleba. To je cista sprdnja sa nama!
radnik Odgovori
Podsticajna sredstva često je koristila firma Željezničar, da bih danas ostao samo direktor a radnici završili na birou bez plata i otpremnina,dali NSZ kontroliše poslodavce koji uzmu sredstva.
barbara Odgovori
Tim stranačkim neradnicima koji su se uglavili u NSZ bih obračunavala platu "po učinku",1000 dinara po nezaposlenom kome oni nadju posao!I to bi bio najprirodniji način gašenja ove NEZNAMČEMUSLUŽI ustanove.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.