Komentara: 15
Pregleda: 5628

Sajam zapošljavanja 12. aprila u hotelu "Galleria"

30.03.2019. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 12. aprila, u Atriumu hotela "Galleria" od 10 do 14 časova. Na predstojeću, 41. manifestaciju po redu, do sada se prijavilo 30 poslodavaca, uz oko 700 slobodnih radnih mesta koja će se popuniti, kako u ovom trenutku, tako i u narednom periodu od šest meseci od održavanja Sajma.
Sajam zapošljavanja 12. aprila u hotelu "Galleria"

Kako navode iz subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavci su i ove godine izrazili potrebu za zapošljavanjem velikog broja lica različitih obrazovnih profila, te su sugrađani u prilici da na predstojećem Sajmu pronađu adekvatno zaposlenje, kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Poslodavci imaju potrebe za zanimanjima kao što su savetnik za klijente u bankarskom sektoru - bankarski saradnik na terenu, lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja, operateri u proizvodnji bez obzira na obrazovni profil, operateri u kontroli kvaliteta u III i IV stepenu stručne spreme, tehničar održavanja mašina, metalostrugar, električar, bravar, zavarivač, prodavci - trgovci, magacioneri, vozači, poslovi za osobe sa invaliditetom, admininistrativni radnici, električari, namotavači, CNC operateri, lica sa Poljoprivrednim fakultetom smera stočarstvo, tehnolozi sa Tehnološkog fakulteta, HR asistent, finansijski saradnik, marketing koordinator, menadžer prodaje, menadžer u industrijskim sistemima, kranista, farbari, metaloglodači, spremačice, prodavac naftnih derivata/točilac goriva, informatičar, monteri centralnog grejanja i drugi - navode iz subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Zainteresovana nezaposlena lica mogu da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća na Sajmu i dobijanja dodatnih informacija, a takođe se preporučuje da na Sajam dođu sa nekoliko unapred pripremljenih biografija (CV) i da razgovaraju sa više poslodavaca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 15
Pregleda: 5628

Povezana vest

Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

hotel galleria

zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.