Komentara: 40
Pregleda: 8378

Poslodavci traže oko 700 radnika na sutrašnjem Sajmu zapošljavanja

11.04.2019. u 11:57h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Subotica, Sajam zapošljavanja održaće se sutra, 12. aprila, u Atriumu hotela "Galleria" od 10 do 14 časova. Na ovogodišnju, 41. manifestaciju po redu, prijavilo se 40 poslodavaca, uz oko 700 slobodnih radnih mesta koja će se popuniti, kako u ovom trenutku, tako i u periodu od šest meseci od održavanja Sajma.
Poslodavci traže oko 700 radnika na sutrašnjem Sajmu zapošljavanja

Kako navode iz subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavci su i ove godine izrazili potrebu za zapošljavanjem velikog broja lica različitih obrazovnih profila, te su sugrađani u prilici da na predstojećem Sajmu pronađu adekvatno zaposlenje, kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

- Poslodavci su iskazali potrebe za zanimanjima kao što su savetnik za klijente u bankarskom sektoru - bankarski saradnik na terenu, licima sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja, operaterima u proizvodnji bez obzira na obrazovni profil, operaterima u kontroli kvaliteta sa III i IV stepenom stručne spreme, tehničarima održavanja mašina, metalostrugarima, električarima, bravarima, zavarivačima, prodavcima - trgovcima, magacionerima, vozačima, poslovima za osobe sa invaliditetom, administrativnim radnicima, namotavačima, CNC operaterima, licima sa Poljoprivrednim fakultetom smera Stočarstvo, tehnolozima sa Tehnološkim fakultetom, HR asistentima, finansijskim saradnicima, marketing koordinatorima, menadžerima prodaje, menadžerima u industrijskim sistemima, kranistima, farbarima, metaloglodačima, spremačicama, prodavcima naftnih derivata, informatičarima, monterima centralnog grejanja i drugim - navode iz subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni sugrađani na Sajmu će biti u prilici da ostvare direktan kontakt s većim brojem poslodavaca, koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora, sugrađani će moći da se predstave, iznesu svoje profesionalne veštine, ostave dobar utisak, kao i da odmah predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova, prema sopstvenom izboru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 40
Pregleda: 8378

Povezane vesti

Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

hotel galleria

zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.