Komentara: 4
Pregleda: 10339

Sajam venčanja u Subotici početkom marta

18.01.2017. u 13:11h
Izvor: PR tekst
Tradicionalna manifestacija - Sajam venčanja u Subotici, održaće se ove godine 11. marta u Atriumu hotela Galleria. Prema rečima organizatora, cilj je da se budućim mladencima omogući da na jednom mestu pronađu sve što im je neophodno za najlepši dan u životu.
Sajam venčanja u Subotici početkom marta

Jedan od glavnih razloga za posetu Sajmu venčanja jeste činjenica da svi izlagači spremaju posebne ponude i specijalne cene koje važe samo na Sajmu venčanja, tako da mladenci koji uskoro organizuju svadbu mogu da pronađu najkvalitetnije ponude po najboljim uslovima. Sajam venčanja u Subotici je manifestacija koja na najbolji način spaja dve strane i olakšava sve poslove oko organizacije svadbenih proslava.

Kao i svake godine, ono što će posetioci moći da nađu na sajmu je upravo ono što je i potrebno za organizaciju svadbi, do najsitnijih detalja...Venčanice, odela, frizerski saloni, zlatare, torte i kolači, sale za svadbe, agencije za organizaciju svadbi, dodatni sadržaji koji čine svadbe jedinstvenim, pomoć i saveti za izbor muzike i  sve ono što će samim budućim mladencima olakšati pripreme za njihov Veliki dan. 

Sajam će se održati 11. marta u Atriumu hotela Galleria i trajaće od 12 do 18 časova, a za sve informacije vezane za održavanje predstojećeg Sajma možete dobiti putem e-mail adrese info@posh-33.com ili telefona: 069/710-730.

U nastavku možete pogledati kako je Sajam venčanja u hotelu Galleria izgledao prošle godine.

Izvor: PR tekst
Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 10339
Povezane teme

subotička venčanja

venčanje

fotografi na venčanjima

sajam venčanja subotica

subotica venčanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.