Komentara: 8
Pregleda: 5277

Sajam starih zanata kod Plave fontane

12.10.2022. u 13:21h
Izvor: RTV Yueco
Sajam starih zanata kod Plave fontane

Na trgu kod Plave fontane u ponedeljak je otvorena manifestacija ,,Dani starih zanata“ koja se održava svake godine u prvoj nedelji oktobra. Manifestacija se održava po jubilarni 15. put, a naši sugrađani će biti u prilici da se do 15. oktobra upoznaju sa radom trideset izlagača iz čitave Srbije.

Mirko Strugarević iz Vrnjačke Banje, krznarski zanat nasledio je od dede i oca. Kako kaže, u ponudi imaju srpske tradicionalne opanke, dekorativna krzna, kao i krznene patofe. Na manifestaciju “Starih zanata” dolazi četvrtu godinu za redom i dodaje da su Subotičani zainteresovani za kupovinu odevnih predmeta od krzna.

Sajam starih zanata kod Plave fontaneSajam starih zanata kod Plave fontanePo rečima Dragana Zekića, organizatora manifestacije, sugrađani će biti u prilici da se do 15. oktobra upoznaju sa radom trideset izlagača iz čitave Srbije.

Sajam starih zanata održava se petnaestu godinu za redom u našem gradu, a naredna manifestacija biće održana u maju sledeće godine.

Izvor: RTV Yueco
Sajam starih zanata Sajam starih zanata Sajam starih zanata Sajam starih zanata Sajam starih zanata Sajam starih zanata Sajam starih zanata Sajam starih zanata
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 5277
Povezane teme

sajam starih zanata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.