Komentara: 9
Pregleda: 3958

Sajam sporta u utorak na Gradskom trgu, dolaze Štefanek i Udovičić

07.06.2020. u 12:13h
Izvor: Subotica.com
U utorak, 9. juna, na Gradskom trgu u Subotici održaće se Sajam sporta, na kojem će učestvovati četrdesetak sportskih klubova i škola sporta iz našeg grada. Na svečanom otvaranju gosti će biti ministar sporta Vanja Udovičić i naš sugrađanin Davor Štefanek, presednik Sportskog saveza Srbije.
Sajam sporta u utorak na Gradskom trgu, dolaze Štefanek i Udovičić

Sajam sporta organizuje Sportski savez Subotice, u saradnji sa nacionalnim sportskim savezom, a najavljena je i poseta prvog funkcionera srpskog sporta, ministra Vanje Udovičića. Sajam će se održati u utorak na Gradskom trgu, a počinje u 11 časova.

Kako je najavljeno, biće to prilika da se Subotičani bliže upoznaju sa brojnim sportskim granama i klubovima koji uspešno rade u našem gradu, ali i da se najmlađi sugrađani oprobaju u raznim sportovima. Na sajmu će biti i štandovi više škola sportova i sportskih udruženja koji rade sa mlađim uzrastom, u njihovim najranijim fazama fizičkog razvoja.

Svečano otvaranje biće u 12,30 časova, a pored ministra Udovičića prisustvovaće predsednik Sportskog saveza Srbije, Davor Štefanek, sekretar Sportskog saveza Subotice, Dejan Vuković, kao i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, Nemanja Simović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3958
Povezane teme

davor štefanek

vanja udovičić

sajam sporta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.