Komentara: 20
Pregleda: 2968

Šah klub "Spartak" dobio novo rukovodstvo

28.01.2018. u 13:55h
Izvor: Subotica.com
Šah klub "Spartak" dobio novo rukovodstvo

Na vanrednoj izbornoj Skupštini Šahovskog kluba "Spartak" koja je održana u petak 26. januara, izabrano je novo rukovodstvo. Gojko Radić je novi predsednik kluba, potpredsednik Dragan Božinović, dok je sportski direktor Ivan Sedlak.

Nakon što je imenovan za predsednika, Radić je saopštio imena Upravnog odbora, a to su: Goran Čabarkapa, dr Nenad Đuketić, dr Boris Karadžić, Tivadar Bunford i Slavko Vrndžić.

Prema rečima Ivana Sedlaka, Uprava Šahovskog kluba "Spartak" je rekonstruisana za ostvarivanje većih ciljeva. Klub se vratio u prvu ligu, ima dobre pojedince, postiže veće rezultate i samim tim zahtevi kluba se povećavaju. S toga je izabrana ekipa ljudi bliska šahu, među kojima su istaknuti privrednici, društveni radnici.

Šah klub "Spartak" osnovan je 1930. godine pod imenom Šahovskog kluba "Radnički", a potom je 1955. godine pristupio Sportskom društvu železničara "Jovan Mikić Spartak", te od tada nosi ime ŠK "Spartak".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 2968
Povezane teme

šah klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.