Komentara: 0
Pregleda: 1354

Sačuvajmo od zaborava recepte naših predaka

18.04.2010. u 11:33h
Izvor: JKP "Subotičke pijace"
Sačuvajmo od zaborava recepte naših predaka

Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace" poziva sve Subotičane, kupce i prodavce na pijacama, gurmane i sladokusce, da se prisete i zapišu originalne
recepte za pripremanje domaće hrane prepoznatljive u subotičkom regionu.

Recepti treba da budu domaći, karakteristični za multinacionalni i multikulturni grad kakav je Subotica, originalni i autentični, odnosno da sadrže kompletan spisak namirnica od kojih se priprema jelo i opis njegove pripreme. Poželjno je da se u receptima naglasi koji sastojci jela se mogu kupiti ISKLJUČIVO na subotičkim pijacama.

Izbor najoriginalnijih i najautentičnijih recepata će biti odštampan u posebnom izdanju pod naslovom „Subotički pijačni kuvar", koji će JKP „Subotičke pijace" izdati u septembru 2010. godine, u sklopu obeležavanja desetogodišnjice rada.

Čitko napisane recepte na srpskom, mađarskom ili hrvatskom jeziku možete poslati na adresu JKP „Subotičke pijace", Ðure Ðakovića 23/I, 24000 Subotica ili na mail direkcija@supijace.co.rs do 1. juna 2010. godine.

JKP „Subotičke pijace" će tri autora najoriginalnijih i najautentičnijih recepata nagraditi sezonskom korpom pijačnih proizvoda za mesečne potrebe četvoročlanog domaćinstva.


JKP „Subotičke pijace"
10 godina u tri reči - SVEŽE, DOMAĆE, ZDRAVO!

Sačuvajmo od zaborava recepte naših predaka

Izvor: JKP "Subotičke pijace"
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1354
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.