Komentara: 0
Pregleda: 2147

Rvači Spartaka poraženi u 4. kolu Rvačke lige Srbije

28.10.2013. u 10:59h
Izvor: Rvački klub "Spartak"
Ovog vikenda na programu je bilo 4. kolo 1. Rvačke lige Srbije u kojem su rvači Spartaka gsotovali u Novom Sadu ekipi RK "Novi Sad" i iz tog duela izašli poraženi ukupnim rezultatom 4:3.
Rvači Spartaka poraženi u 4. kolu Rvačke lige Srbije

Rvački klub "Spartak" je zbog povrede jednog takmičara nastupio sa samo 6 rvača tako da je u meč od samog starta ušao sa rezultatom 1:0 za domaćine. Naredni meč održava se u subotičkoj Hali sportova u subotu 2. novembra kada u goste dolazi RK "Radnički" iz Sombora.

U subotu su takođe nastupili mladi i perspektivni takmičari kluba iz Subotice koji su nastupili u 3. ligi Srbije gde su ostvareni sledeći rezultati:

  • 1.mesto Gulyas Oldal Viktor kat 60kg, 
  • 1.mesto Buljovčić Luka kat. 74kg,
  • 2.mesto Saulić Slobodan kat 55kg,
  • 3.mesto Ivetić Janko kat. 84kg,
  • 3. mesto Lacko Filip kat. 60kg i
  • 5. mesto Feher Akos kat. 55kg

Ovim rezultatima mladi takmičari osvojili su ukupno 25 bodova. Naredni turnir održava se 9. novembra u Zrenjaninu kada se odlučuje ko će u Drugu ligu Srbije.

Ovog vikenda uspešan je bio i rvač junior Szabolcs Horvat koji je učestvovao na Međunarodnom rvačkom turniru "Mlade olimpijske nade" u gradu Szigetszentmiklos (Mađarska) i osvojio  srebrnu medalju.

Izvor: Rvački klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2147
Povezane teme

rvanje

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.