Komentara: 1
Pregleda: 2029

Rvači Spartaka osvojili 14 medalja na Prvenstvu Vojvodine za starije pionire i juniore

18.04.2016. u 12:22h
Izvor: Subotica.com
U nedelju u Zrenjaninu održano je Prvenstvo Vojvodine u rvanju za juniore i starije pionire na kojem su nastupili i takmičari subotičkog Spartaka koji su osvojili ukupno 14 medalja u pojedinačnim nastupima.
Rvači Spartaka osvojili 14 medalja na Prvenstvu Vojvodine za starije pionire i juniore

U konkurenciji starijih pionira prvo mesto je osvojio Gina Seferdžin (75kg), druga mesta su osvojili Dušan Laković (52kg) i Antun Prčić (62kg), dok su treća mesta i bronzane medalje uzeli Adrijan Feldeši (56kg), Krištof Mohi (75kg), Ivan Virković (75kg) i Dragan Mirković (85kg).

Kod juniora Spartak je najviše takmičara i uspeha imao u kategoriji do 84kg u kojoj su Subotičani i osvojili prva tri mesta. Prvi je bio Kristofer Kovač, drugi Luka Buljovčić, dok je Kristijan Tači bio treći. U kategoriji do 120kg Stefan Labus je bio drugi, odmah ispred Alberta Florija. Treća mesta su osvojili Robert Dudaš (66kg) i Janko Ivetić (96kg).

U obe konkurencije Spartak je ekipno bio drugi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2029
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.