Komentara: 0
Pregleda: 3150

Rvači Spartaka obezbedili plej of u okviru Prve lige Srbije

03.12.2013. u 11:20h
Izvor: Subotica.com
Rvači Spartaka pobedili su u nedelju u poslednjem kolu ekipu Šapca sa maksimalnih 6:0 i time došli do preko potrebnih bodova koji su im u poslednji momenat obezbedili plasman plej of koji će se održati u Zrenjaninu. Spartak je zauzeo treće mesto u šampionatu.
Rvači Spartaka obezbedili plej of u okviru Prve lige Srbije

U finalu plej ofa Rvačke lige Srbije, koje se održava 7. decembra u Zrenjaninu, sastaće se subotički Spartak i RK "Novi Sad",  dok će drugi par biti RK "Radnički" Sombor i domaći Proleter. Sve borbe će bit održane u sali zrenjaninske Gimnazije.

Rvači Spartaka svoj prvi meč će imati od 17 časova protiv RK "Novi Sad", sat vremena kasnije biće održan meč za treće mesto, a od 19 časova odlučuje se ko će biti pobednik plej ofa.

Po završetku takmičenja, pobedničkoj ekipi će biti uručen pehar. Za prve tri ekipe obezbeđene su medalje, kao i nagrade za najboljeg takmičara po osvojenim bodovima (nagrada nosi naziv “Milon”), najboljeg takmičara po osvojenim bodovima (do 20 godina starosti), najboljeg sudiju (nagrada nosi naziv „Dragoš Jovanović“) i za najboljeg trenera (nagrada nosi naziv “Branislav Piperski").

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3150
Povezane teme

rvanje

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.