Komentara: 0
Pregleda: 2598

Rvači Spartaka ekipni pobednici Pojedinačnog Prvenstva Vojvodine

31.03.2014. u 11:37h
Izvor: Rvački klub "Spartak"
U subotičkoj Hali sportova za vikend održano je Pojedinačno Prvenstvo Vojvodine u rvanju grčko-rimskim stilom za seniore, na kojem je RK "Spartak" ostvario najbolji ekipni rezultat i osvojio prvo mesto.
Rvači Spartaka ekipni pobednici Pojedinačnog Prvenstva Vojvodine

Na PPV održanom u Hali sportova Rvački klub "Spartak" ostvario je pojedinačno sledeće rezultate:

U kategoriji 59kg 1. mesto osvojio je Robert Dudaš, zatim u kategoriji 66kg 3. mesto je osvojio Edvin Penjov, 75kg - 1. mesto Balaž Lehel i 3. mesto Ervin Penjov,  80kg - 3. mesto Oliver Tot, 85kg: 2. mesto Štefanek Ninoslav, 98kg: 1.mesto Bosnić Vujadin, 2. mesto Sabolč Horvat, 3. mesto Emil Janković i u kategoriji do 130kg 1. mesto je osvojio Zoltan Varga, dok je treći bio Roland Bin.

Ekipno RK "Spartak" je ubedljivo osvojio prvo mesto sa 55 bodova, drugo mesto je pripalo RK "Potisje-Kanjiža" sa 24 boda i treće mesto RK "Radnički" iz Sombora koji nej takođe imao 24 boda.

Sledeće takmičenje u rvanju održava se u nedelju, 6. aprila, kada se održava Prvenstvo Vojvodine za juniore i starije pionire. Prvenstvo se održava u subotičkoj Hali sportova sa početkom u 10:30h.

Izvor: Rvački klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2598
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.