Komentara: 0
Pregleda: 1987

Rumunski velemajstor pobednik 10. "Memorijala Mirka Šrajbera"

28.12.2008. u 12:06h
<p>Pobednik 10. "Memorijala Mirka &Scaron;rajbera" u Subotici je rumunski velemajstor Mariju&scaron; Manolaće sa osvojenih 6,5 poena iz devet kola. Isti učinak, ali lo&scaron;ije dodatne kriterijume, imali su srpski igrači, FIDE majstor Milo&scaron; Roganović i velemajstor Robert Marku&scaron;.</p>
Rumunski velemajstor pobednik 10. "Memorijala Mirka Šrajbera"

Roganović je, kao jedini neporaženi učesnik, dva kola pre kraja turnira ispunio treću normu za titulu intermajstora, a kolo pre kraja osvojio je i prvi velemajstorski bal.

Po četiri poena osvojili su velemajstor Nikola Sedlak (Srbija) i intermajstori Joan Kristijan Ćirila (Rumunija), Miša Pap (Srbija) i Đula Pap (Mađarska).

Osmi je velemajstor Boban Bogosavljević (Srbija) sa 3,5 poena, dok su deveto i deseto mesto sa po tri poena podelili intermajstor Jure Skoberne (Slovenija) i majstor Balint Heđeši Nađ (Srbija).

"Memorijal Mirka Šrajbera" u Subotici imao je desetu kategoriju FIDE sa prosečnim rejtingom od 2.488 poena.

 

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1987
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.