Komentara: 0
Pregleda: 3640

Rukometaši Spartaka poraženi u finalu Kupa Vojvodine

28.11.2013. u 19:36h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Dinamo je prekinuo uspešan niz i dominaciju rukometaša Spartak Vojputa u Kupu Vojvodine. Nakon tri uzastopna trijumfa sinoć su Subotičani zasluženo poraženi od Dinama sa 27:21.
Rukometaši Spartaka poraženi u finalu Kupa Vojvodine

Spartak Vojput je jedino vodstvo imao u prvom minutu kada je Cvetkovića uspešno odbranio sedmerac u prvom napadu pančevaca a Jovanović postigao gol za 0:1. Usledio je rezultatski neizvestan deo do 10 minuta kada je rezultat iznosio 4:4. Dinamo se tada odvaja, postižu četiri gola u nizu za 8:4. Spartak Vojput je zaigrao malo jaču odbrani i golovima Patočkaia, Jovanovića i Janjića smanjuju na dva gola zaostatka 9:7. Pančevci silno motivisani ponovo prave  seriju i lepim golom iz cepelina Opačić povećava na velikih 13:7 nakon prvih pola sata igre.

Pokušali su u nastavku sureta subotičani da se primakne domaćinu i eventualno rezultatski se približe ali nisu u tome uspevali. Najbolju igru prikazali su sredinom drugog dela kada je Vukoslavović zabeležio tri odbrane u kratkom periodu a raspoloženi Patočkai uspevao da probije bedem pred golom Pančeva. Golom Kovačevića prišli su na 19:15 i nakon pogodtka Jovanovića na 20:16 ali više od toga nisu mogli protiv veoma raspoloženog domaćina.

Utakmica je bila tvrda i gruba sa dosta prekršaja u kojoj su se bolje snašli pančevci. Dominirala su braća Radanović koji su bili nerešivi za putare  posebno u fazi odbrane, dok su u napadu Ervaćanin i Sretenović lako postizali golove. Najbolji pojedinac u redovima Spartak Vojputa bio je Patočkai sa sedam golova i na momente golman Cvetković koji je na kraju dobio i plaketu za najboljeg golmana finala.

Dinamo – Spartak Vojput 26:21 (13:7)

Hala Strelište, Pančevo. Gledalaca: oko 400. Sudije: Brankica Marić (Pančevo) i Zorica Mašić (Zrenjanin). SedmerciL: Dinamo 6/4, Spartak Vojput 2/2. Isključenja: Dinamo 12 min, Spartak Vojput 16 min.

Dinamo: Jakovljević Nikola, Bunjevčević Miljan, Radanović Branko 4, Ilić Predrag, Petrović Miloš, Sretenović Stefan 6, Breti Dalibor, Radanović Stojan 2, Stojiljković Dragoslav, Radosavljević Uroš 5, Savić Miloš, Evraćanin Nenad 7, Mirjanić Stojan, Opačić Petar 1, Mirčevski Vladan 1, Janevski Nikola.

Spartak Vojput: Vukoslavović Dušan, Kosović Dušan, Pavlović Milovan, Janjić Aleksandar 2, Kovačević Marko 2, Todorović Dušan 1, Matić Nikola, Jovanović Branko 4, Cvetković Darko, Distol Ivan, Patočkai Kristijan 7, Jelić Veselin 3, Papić Petar, Čupić Slobodan 2, Đukanović Radoš.

Subotičani nakon eliminacije iz Kupa okreću se domaćem prvenstvu u kojem već u subotu 30.11 . od 19h igraju protiv PKB. Meč se odigrava u Bajmoku zbog zauzetosti Hale sportova.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3640
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.