Komentara: 0
Pregleda: 2030

Rukometaši Spartaka poraženi od Vojvodine u poslednjem kolu plejofa

01.06.2015. u 11:28h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka poraženi su u Novom Sadu od aktuelnog šampiona Srbije Vojvodine koja je tako još jednom potvrdila svoj kvalitet, ali bez obzira na to Spartak je još u prošlom kolu obezbedio drugu poziciju i nastup u Regionalnoj (SEHA) ligi naredne sezone. Meč je završen rezultatom 33:27.
Rukometaši Spartaka poraženi od Vojvodine u poslednjem kolu plejofa

Ove ekipe su odigrale meč poslednjeg kola plejova bez imperativa pobede s obzirom da je Vojvodina još ranije obezbedila titulu šampiona Srbije, dok je Spartak u prošlom kolu zahvaljujući povoljnom raspletu na drugim mečevima obezbedio drugu poziciju i nastup naredne sezone u Regionalnoj ligi.

Opuštenost u igri i igranje meča bez takmičarskog naboja osetio se tokom čitavog meča. Bolje otvaranje meča imao je Spartak koji je već u sedmom minutu imao prednost od 1:4. DOmaća ekipa vrlo brzo uspostavlja ravnotežu, a zatim i preuzima vođstvo koje je na kraju prvih 30 minuta iznosilo +4, odnosno 16:12.

U drugom delu Spartak je "vijao" rezultat koji se tek u 40' minutu spsutio na zaostaka od 2 pogotka, ali tada Vojvodina zadaje odlučujući udaras, postepeno podiže prednost koja je 46' minuta iznosila +5, da bi se meč završio rezuultatom 33:27, odnosno +6 u korist aktuielnog šampiona.

Šef struke Branislav Zeljković pružio je priliku igračima koji su imali nešto manju minutažu tokom sezone pa je tako stavljeno do znanja da nije akcenat na rezultat, a to je ujedno bila prilika da neki od nosilaca Spartakove igre tokom sezone malo meč posmatraju sa klupe.

Vojvodina - Spartak Vojput 33:27 (16:12)

Novi Sad - Dvorana: Slana bara.
Gledalaca: 800.

VOJVODINA: Živković 6 (1), Orbović 2, Todorović 1, Elezović 4, Perović (5 odbrana), Marjanović 4, Smiljanić, Ranisavljević 2, Lazović 4, Arsenić 2 (1), Nikolić 4, Denić, Stanković 3, Bećirović 1, Kocić (8 odbrana), Đurković.

SPARTAK VOJPUT: Vukoslavović (1 odbrana), Kosović 2, Đekić 3, Knežević 1, Kovačević, Lojaničić 9, Bojanović 1, Jovanović 2, Radulović, Distol, Županjac 1 (1), Jelić, Kaltak, Rakocija 7, Čupić 1, Vuković (8 odbrana, 2 sedmerca).

Po završetku meča direktor lige  uručio je medalje i pehare prvoj i drugoj ekipi plejofa.

Rukometni klub "Spartak" već u četvrtak i petak očekuje završnica Kupa Srbije, odnosno finalni turnir četiri ekipe, a subotička ekipa će pokušati preko Željezničara da pronađe put do finala u kojem će se verovatno ponovo sastati sa Vojvodinom koja će igrati protiv Radničkog.

FInale Kupa Srbije na programu je u petak.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2030
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.