Komentara: 0
Pregleda: 1697

Rukometaši Spartaka ostali bez plejofa posle poraza u Vrbasu (33:30)

30.03.2014. u 12:27h
Izvor: Subotica.com
U poslednjem kolu rukometne Super lige Srbije subotička ekipa je poražena u Vrbasu (33:30) od slabije plasirane ekipe i time su izgubili priliku da se takmiče u ovogodišnjem plejofu.
Rukometaši Spartaka ostali bez plejofa posle poraza u Vrbasu (33:30)

Rukometašima Spartaka pobeda je bila imperativ jer jedino im je ona garantovala učešće među osam najboljih rukometnih ekipa Srbije u završnici za šampionsku borbu, ali sinoćnji poraz u Vrbasu od istoimene ekipe od 33:30 značio je ujedno kraj sezone za subotičku ekipu.

U prošlom kolu rukometaši Spartaka su igrali nerešeno sa Železničarom, a sinoćnji poraz mogao je manje da boli da Radnički, direktni konkurent za četvrtu poziciju, nije ostvario svoju 14 pobedu i došao do boda prednosti u odnosu na Spartak.

Rukometaši Spartaka su u poslednjih 10 minuta ušli sa prednošću od 29:30, ali tada se dešava neobjašnjiv pad u igri i domaća ekipa nošena velikom podrškom domaće publike vezuje 4 pogotka i postavlja konačnih 33:30 (14:13). U ekipi Spartaka najefikasniji je bio Jovanović sa 6 postignutih pogodaka, zatiim slede Knežević sa 5 i Čupić sa 4.

Posle 22 odigrana kola rukometaši Spartaka, od ove sezone Superligaši, ostvarili su 12 pobeda, 7 poraza i tri puta su odigrali nerešeno. Za Spartak sada sledi pauza, a prve 4 ekipe u Superligi uz Partizan i Vojvodinu već 5. aprila nastavljaju borbu za titulu. Igra se dvokružno, svako sa svakim.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1697
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.