Komentara: 2
Pregleda: 3147

Rukometaši Spartaka nerešeno sa Crvenom zvezdom (24:24)

06.10.2013. u 11:47h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
U uzbudljivoj i do kraja neizvesnoj utakmici Spartak Vojput i Crvena zvezda su podelil bodove pred prepunom Halom sportova u Subotici. Spartak Vojput je bio bliži pobedi, vodili su tokom skoro celog susreta i tri minuta pre kraja imali dva gola viška 24:22. Međutim, najiskusniji u redovima Crvene zvezde, Rastko Stojković je sa dva gola izvojevao bod svojoj ekipi tako da su obe ekipe ostale neporažene u dosadašnjem prvenstvu.
Rukometaši Spartaka nerešeno sa Crvenom zvezdom (24:24)

Početak meča protekao je u rezultatski neizvesnoj igri. Poveo je Spartak golom Ćupića, da bi već u sledećem napadu Stojković izjednačio rezultat. Beograđani su prvi put poveli kada je Alčaković presekao napad putara i pogodio za 3:4. Crvena zvezda je imala minimalno vodstvo narednih pet minuta 4:5 i 5:6, tada su subotičani još više pojačali odbranu i uspeli da preokrenu rezultat. Nakon uspešne odbrane Cvetkovića, Jovanović pogađa za 7:6. Pešić je brzo izjednačio rezultat kada je usledila serija domaćih. Sa dva gola danas raspoloženog Papića i golom Distola Spartak Vojput je došao do prednosti od 10:7. Golom Ćupića domaći na odmor odlaze sa dva gola prednosti 13:11.

Razigrao se Pavlov u prvim minutama nastavka pa je zahvaljujući njegovom golovima Zvezda uspela da izjednači 15:15. Nisu su se predavali silno motivisani domaćini, golovima Papića i Kovačevića ponovo su se rezultatski odlepili17:15. Usledila je velika borba do samoga kraja u kojoj je Spartak Vojput imao stalnu prednost od 1-2 gola.

Rukometaši Spartaka nerešeno sa Crvenom zvezdom (24:24)

Zvezda je pretila ali nije uspevala da izjednači sve do samog finiša utakmice. Kada je Kovačević pogodio za 24:22 u 57. minutu niko nije očekivao da će se meč završiti bez pobednika. Međutim, usledio je gol Stojkovića za 24:23 sa 7 metara minut ipo pre kraja susreta. Spartak Vojput je odgovorio odličnim i lepo izrađenim napadom. Papić je proigrao Janjića na suprotnoj strani koji je odlično skočio stvorio se pred golmanom beograđana ali umesto mreže i konačne pobede pogađa stativu. Iskusni Stojković je postigao gol za poravnanje 24:24, nakon čega je i zaradio isključenje zbog sprečavanja domaćih da krenu sa novim napadom desetak sekundi pre kraja. Pokušao je Distol sa devet metara u poslednjoj sekundi ali lopta je završila u bloku.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3147
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.