Komentara: 0
Pregleda: 2340

Rukometaši Spartaka igrali nerešeno sa Železničarom (28:28)

22.03.2014. u 22:41h
Izvor: Subotica.com
U derbi meču 21. kola rukometne Super lige večeras su se u subotičkoj Hali sportova sastali Spartak Vojput i Železničar 1949 i duel je završen bez pobednika 28:28, iako je na poluvremenu Spartak vodio sa 4 pogotka prednosti.
Rukometaši Spartaka igrali nerešeno sa Železničarom (28:28)

Hala sportova bila je večeras domaćin odličnog rukometa i predstave dve ekipe koje će najverovatnije učestvovati u plejofu najjačeg nacionalnog rukometnog takmičenja. Železničar je tu poziciju obezbedio još ranije, a Spartak je bodom došao praktično do overavanja plasmana u top 4, koji uz Partizan i Vojvodinu obezbeđuje 10 kola i borbu za titulu šampiona sezone 2013/2014.

Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigra još jedno kolo - Spartak gostuje u Vrbasu, ekipi iz donjeg dela tabele i dva boda bi značila plejof.

Spartak je većim delom meča pokazao bolju igru i zasluženo vodio, ali drugi deo prvog poluvremena i pad igre poništili su sve ono do tada učinjeno. Rukometaši Spartaka imali su sigurno vođstvo od 26:21, ali sledi veliki pad u igri i gosti izjednačuju na 26:26. Do kraja se igralo praktično gol za gol - za konačnih 28:28 i po bod za obe ekipe, koji posle svega viđenog, moglo bi se reći, zadovoljava obe ekipe.

U domaćoj ekipi večeras se po efikasnosti istakao Knežević sa 8 postignutih pogodaka, iza njega su bili Kovačević i Čupić sa po 5 i Jovanović sa 4. Kod gostiju je briljirao nezaustavljivi kapiten Živković sa 14 postignutih pogodaka, a prvi sledeći po efikasnosti je bio A. Mađar sa 4.

Meč u Hali sportova posmatralo je oko 1.000 ljubitelja rukometa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2340
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.