Komentara: 0
Pregleda: 2620

Rukometaši Spartak Vojputa prvenstvo počeli pobedom

26.09.2011. u 10:35h
Izvor: RTV Yueco
Rukometaši Spartak Vojputa prvenstvo počeli pobedom

Rukometaši Spartak Vojputa pobedom su započeli takmičenje u Prvoj ligi Srbije, u kojem imaju velike ambicije za ovu sezonu. Cilj je obezbediti jedno od prva dva mesta koje vode u Superligu. Posle uvodnih minuta i rezultata 2:2, subotičani su ubrzali igru i serijom poena stigli do prednosti od 7:2, u 10. minuti susreta. Brzo i lako vodstvo nisu dugo zadržali, usledila je dobra igra gostiju koji su uspeli da smanje na 10:9 u 20. minutu. Sa dva gola Kosovića, Spartak ponovo pravi razliku na 12:9. Do poluvremena domaći više nisu ispuštali prednost tako da se na odmor otišlo sa 16:12 u korist subotičana.

U nastavku utakmice Novi Pazar više  nije imao snage ni mogućnosti da parira domaćima, tako da se rezultatska razlika povećavala. U 40. minutu bilo je 20:14 za Spartak Vojput, da bi golom Veselinovića sa čitavog terena, zatim Patočkai i Rojevića iz brzih kontri, prednost u 53. minutu iznosila čitavih deset golova 29:19. Do kraja utakmice ništa se bitno nije menjalo, spao je  tempo igre pošto je pobednik već uveliko bio rešen na kraju zasluženih 32:24.Najefikasniji u redovima Spartak Vojputa bili su Veselinović i Rojević sa po šest golova, dok se kod gostiju istakao Brunčević sa deset pogadaka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2620
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.