Komentara: 0
Pregleda: 1198

Rukomet: Spartaku bod posle duela sa Crvenom zvezdom

03.02.2020. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka osvojili su bod na startu drugog dela šampionata i to na gostovanju u Beogradu. Odigrali su nerešeno 20:20 sa Crvenom zvezdom. Za vikend u Suboticu dolazi ekipa Kikinde.
Rukomet: Spartaku bod posle duela sa Crvenom zvezdom

Spartak se iz Beograda vratio neopražen. Subotičani su odigrali nerešeno 20:20 sa Crvenom zvezdom na startu prolećne trke za bodove. Posle dramatične završnice gde je Spartak imao u dva navrata po gol prednosti u zadnja tri minuta, ipak je meč okončan bez pobednika.

Oba tima su odlično otvorila meč. Borba se vodila gol za gol, a Crvena zvezda je održavala stečenu prednost tokom čitavog prvog poluvremena – 12:11.

U nastavku je Spartak bio precizniji i odmah na početku stigao do izjednačenja. Borba se vodila do poslednjeg minuta. Nisu se Beograđani predavali. I dalje su držali prednost, čak u jednom momentu i tri gola u plusu su bili, ali nisu posustajali ni plavo – beli. Uspeli su da izjednače, a tri minuta pre kraja i da prokrenu rezultat na 18:19. Igrači Crvene zvezde su uspeli da izjednače preko Utvića u samom finišu. Karan je doveo ponovo Subotičane u vođstvo 19:20, ali je domaći tim poravnao i bodovi su podeljeni.

Crvena zvezda – Spartak 20:20 (12:11)

Crvena zvezda: Čolović, Jovanović 1, Horvat 2, Lazić, Rodić 3, Vuković, Gemaljević, Majes, Rajičević 5, Jelić, LJubojević, Tufegdžić, Utvić 6, Avramović, Erić 1, Božović 2.

Spartak: Bižić, Kurteš 7, Ž. PejićTukuljac 3, J. Pejić Tukuljac, Kolundžić, Vuković 2, Milosavljević, Oljača, Spremo, Kojadinović 2, Pjevalica, Šukić, Skuban 1, Karan 5, Ilić, Arđelan.

Spartak u narednoj utakmici koja je na programu u subotu, 8. februara, dočekuje ekipu Kikinde. Meč se igra od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1198
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.