Komentara: 0
Pregleda: 912

Rukomet: Spartak Vojput poražen u Kostolcu (26:25)

11.03.2018. u 18:55h
Izvor: Subotica.com
Spartak Vojput je poražen minimalnim rezultatom 26:25 u Kostolcu od Rudara u 19. Kolu Super lige Srbije. Iako su Subotičani imali prednost sve do isteka 20. minuta prvog dela, domaćin je uspeo preokrenuti i prvi deo rešiti u svoju korist. I u nastavku su "putari" prikazali dobru igru, došli ponovo do vođstva, ali je na kraju Rudar ipak slavio golom prednosti.
Rukomet: Spartak Vojput poražen u Kostolcu (26:25)

Rukometaši Spartak Vojputa dobro su započeli utakmicu protiv Rudara, bili su u prednosti sve do 23. minuta kada je domaći tim uspeo da izjednači, a potom i preokrene rezultat u svoju korist. Kostolčani su pred golom imali raspoloženog Budovića koji je doprineo da na odmor od uz gol prednosti 14:13.

U nastavku susreta obe ekipe su prikazale sjajnu igru. Vodio je Rudar prvih desetak minuta drugog dela, a onda je Spartak Vojput preokrenuo rezultat. Međutim dobra odbrana domaćina osujetila je nekoliko napada Subotičana i Rudar je ponovo izjednačio, potom preokrenuo rezultat u svoju korist, stečenu prednost do kraja utakmice sačuvao i na kraju slavio.

Rudar – Spartak Vojput 26:25 (14:13)

Rudar: Despotović, Budović, Tatari, Avramović 1, Vuković 2, Tica 8, Šukić 2, Murina 2, Mrvović, Inić 2, Đorđević, Bogdanović, Milošević 4, Nedeljkov 5, Božić, Merdović.

Spartak Vojput: Arđelan, Abadžić, Dimitrić 2, Pejić, Leovac 1, Pernar 5, Perović 4, Gačević, Potpara 4, Dimitrić 2, Spremo, Radosavljević 3, Ristić, Stefanović 2, Petrović 2, Kurteš.

Nakon 19. odigranih kola Spartak Vojput se nalazi na 8. mestu sa osvojenih 17 bodova. U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Mokre Gore.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 912
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.