Komentara: 0
Pregleda: 975

Rukomet: Spartak Vojput nerešeno sa Mokrom Gorom (23:23)

25.03.2018. u 17:43h
Izvor: Subotica.com
Spartak Vojput odigrao je nerešeno 23:23 sa Mokrom Gorom u utakmici 20. kola Super lige Srbije. Gosti su poveli, domaći tim na kratko izjednačio kod rezultata 1:1, nakon čega je ekipa iz Zubinog potoka do poslednjih desetak minuta susreta imala visoku prednost. Međutim drugo poluvreme donelo je znatno bolju igru Spartaka. Uspeli su Subotičani da dođu i do preokreta, ali su na kraju ipak podelili bodove.
Rukomet: Spartak Vojput nerešeno sa Mokrom Gorom (23:23)

Subotički tim meč je počeo u izmenjenom sastavu u odnosu na koji smo navukli da vidimo na parketu. Trener Laković priliku je dao mladim igračima i onima sa manjom minutažom. Gosti su poveli, Spartak na kratko poravnao rezultat nakon čega je Mokra Gora krenula silovitije i svaki napad krunisala golovima pa je u 9. minutu imala prednost od četiri gola 3:7. Bili su precizni Petrović i Stefanović pa je Spartak smanjio zaostatak na 8:10. Brzom kontrom Utvić je povisio rezultat, a zatim i Nikolić bio precizana do je samo Kojadinović postigao gol za Subotičane i na odmor se otišlo uz tri gola prednosti za goste 9:12.

Drugo poluvreme Spartak je počeo standardnom postavom, ali ni to nije omelo goste da budu efikasni i postignu tri brza gola za vođstvo od 9:15. Seriju Mokre Gore prekinuo je kapiten Potpara svojim golom, a zatim je na scenu stupio Radosavljević i postigao tri gola za 13:15, dok je odbrana domaćeg tima bila na visini zadatka. U 46. minutu Spartak je smanjio zaosatak na minus jedan. Kurteš je dva puta matirao dobrog golmana Milenkovića za 16:17. U 48. minutu Subotičani su konačno stigli do izjednačenja. Kapiten Milan Potpara poravnao je rezultat na 18:18, a zatim i preokrenuo u korist svog tima 19:18 i Spartak je prvi put na ovoj utakmici imao prednost.

U poslednjih deset minuta utakmice vodila se velika borba. Nizali su se golovi na obe strane. Iako su "putari" imali prednost u jednom trenutku od 21:19 gosi su smanjili sa sedam metara, a zatim i na isti način i poravnali rezultat 21:21. Radosavljević je Subotičanima done novo vođstvo, međutim kapiten Mokre Gore Tomović je izjednačio, a Milić goste doveo do novog vođstva 22:23. Spartak je poravnao sa sedam metara, precizan je bio Radosavljević za konačnih 23:23 i osvojen bod.

Spartak Vojput - Mokra Gora 23:23 (9:1)

Spartak Vojput: St. Dimitrić 1, Peić, Sl. Dimitrić, Pernar, Perović, Gačević 2, Ristić, Potpara 3, Stefanović 2, Kojadinović 3, Arđelan, Radosavljević 9, Leovac, Petrović 1, Kurteš 2, Abadžić.

Mokra Gora: Orlović, Milić 4, Tomić, Božović 4, Aleksić, Tomović 5, Nikolić 2, Milenković, L. Utvić, Kasalović, Aleksić, Simović 3, B. Utvić 5.

Do kraja ligaškog dela Spartak Vojput čekaju još dve utakmice i to u Beogradu protiv Crvene zvezde i na domaćem terenu sa liderom Železničarom iz Niša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 975
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.