Komentara: 1
Pregleda: 1194

Rukomet: Spartak u značajno izmenjenom sastavu u novoj superligaškoj sezoni

15.09.2021. u 18:50h
Izvor: Subotica.com
Predstojećeg vikenda počinje nova sezona u Arkus rukometnoj ligi Srbije. Rukometaši Spartaka koji start šampionata dočekuju u znmatno izmenjenom sastavu, će se za mesto u eliti boriti u B grupi. Prvi meč Subotičane čeka u Leskovcu, gde će u subotu snage odmeriti sa Dubočicom.
Rukomet: Spartak u značajno izmenjenom sastavu u novoj superligaškoj sezoni

Tokom pauze došlo je do velikih kadrovskih promena u Spartaku. Slaviša Laković više nije trener, a na njegovo mesto došao je Aleksandar Savić, koji je prošle sezone predvodio Kikindu.

Ekipa je veoma podmlađena, a nekoliko iskusnijih igrača produžilo je saradnju sa Subotičanima. Upravo iz razloga što je došlo do navedenih promena u klubu, pripreme za predstojeću borbu za bodove su malo kasnije počele. Iako su startovali sa zakašnjenjem u taboru plavo – belih se nadaju da će, i ove godine, uspeti parirati ostalim rivalima u Arkus ligi Srbije i izboriti svoje mesto za opstanak.

U subotu rukometaše Spartaka očekuje prvi meč i to na gostujućem terenu. Na samom startu Subotičani će imati težak posao i to u Leskovcu gde ih čeka iskusna ekipa Dubočice

I u predstojećoj takmičarskoj sezoni ekipe su podeljene u dve grupe, A i B. Spartak se nalazi u grupi B, gde su još Dubočica iz Leskovca, Rudar iz Kostolca, Šamot iz Aranđelovca, zrenjaninski Proleter, Partizan, Mokra Gora iz Zubinog Potoka i niški Železničar. Elitno društvo napustiće četiri najslabije plasirana tima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1194
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.