Komentara: 0
Pregleda: 1366

Rukomet: Spartak slavio u Aranđelovcu

04.05.2019. u 17:41h
Izvor: Subotica.com
U trećem kolu plej kupa rukometaši Spartaka ostvarili su pobedu. Subotičani su u Aranđelovcu savladali Šamot rezultatom 27:26. U sledećem kolu Spartak je domaćin Kikindi.
Rukomet: Spartak slavio u Aranđelovcu

Rukometaši Spartaka trijumfovali su u Aranđelovcu protiv Šamota. Tim Slaviše Lakovića bio je bolji tokom čitave utakmice i na kraju zasluženo osvojio bodove uz pobedu sa golom razlike 27:26.

Poveo je Spartaka, ali su domači igrači oko 10. minuta izjednačili, a potom i preokrenuli rezultat na 3:2. Vodila se borba gol za gol i većim delom prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen. Uspeo je Šamot da stekne prednost, ali je Spartak pružio odličnu igru i uz dobru odbranu sa pet vezanih golova pred kraj prvi deo susreta rešio u svoju korist rezultatom 12:10.

U nastavku utakmice Aranđelovčani su uspeli da izjednače. Tok meča bio je u potpunosti neizvestan, ali su se igrači Spartaka potrudili da završnica bude drugačija. Preuzeli su vođstvo, a dobrom i sigurnom igrom u odbrani uz precizan napad na kraju zasluženo slavili 27:26.

Šamot – Spartak  26:27 (10:12)

Šamot: Radojičić 5, Milićević 3, Ilić 1, Ranković, Radović 2, Jedoksić, Savić, Jelenić, Lomić 6, Milinić 8, Avramović, Radović T., Živković, Stojković 1, Mitrović, Đorđević.

Spartak: Raković, Rosić, Ž.  Peić  2, J. Peić, Kolundžić, Šukić 1, Potpara 2, Spremo 1, Kojadinović 3, Pjevalica, Karan 5, I. Petrović 1, S. Petrović 5, Leovac  4, Stefanović  3, Arđelan.

U narednom, četvrtom kolu Spartak dočekuje Kikindu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1366
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.