Komentara: 0
Pregleda: 850

Rukomet: Spartak poražen u Kikindi (31:26)

22.04.2019. u 12:44h
Izvor: Subotica.com
U prvom kolu Plej kupa i borbi za plasman od petog do osmog mesta, Spartak je poražen u Kikindi od domaćina rezultatom 31:26. Ni treći put ove sezone, Subotičani nisu uspeli da nadigraju Kikinđane i osvoje bodove u duelu sa njima.
Rukomet: Spartak poražen u Kikindi (31:26)

Nastavljeno je takmičenje u Superligi Srbije. Rukometaši Spartaka u prvom kolu Plej kupa gostovali su u Kikindi i pretrpeli poraz. Na startu doigravanja, Kikinda je bila bolja i pobedila Subotičane rezultatom 31:26.

Prikazao je tim Slaviše Lakovića dobru igru, ali su domaćini bili i ovog puta izuzetno raspoloženi. Prvi deo meča rešili su u svoju korist, uz pet golova prednosti u odnosu na Spartak.

Nastavak susreta nije doneo velike promene. Banaćani su držali stečenu prednost i na kraju zasluženo pobedili i upisali bodove na startu doigravanja.

Kikinda – Spartak 31:26 (17:12)

Kikinda: Trninić 2, Dukatarov 2, Lisica 8, Golić 1, Kenjalo 2, Kurteš 3, Delibašić 1, Miškov, Gamber 4, Vrgović 3, Trumbetaš 1, Rogljačin, Komarek 3, Mirić 1.

Spartak: Raković, Rosić, Ž. Peić Tukuljac 2, J. Peić Tukuljac, Kolundžić, Šukić 2, Obradović, Potpara 6, Spremo 3, Reljić, Pjevalica, Karan 5, Petrović 2, Leovac 6, Arđelan.

Spartak već u utorak, 23. aprila, na svom terenu dočekuje Obilić iz Beograda u okviru drugog kola Plej kupa. Utakmica se igra u 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 850
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.