Komentara: 0
Pregleda: 737

Rukomet: Spartak poražen u Aranđelovcu (26:25)

12.02.2018. u 09:48h
Izvor: Subotica.com
Spartak Vojput poražen je na startu drugog dela Super rukometne lige Srbije od Šamota u Aranđelovcu. Subotičani su se odlično suprotstavili domaćinu u izuzetno neizvesnoj utakmici do samog kraja, koja je pripala Aranđelovčanima, uz minimalnu prednost 26:25.
Rukomet: Spartak poražen u Aranđelovcu (26:25)

Šamot je brzo stekao rezultatsku prednost, čak četiri gola razlike, ali to nije poremetilo raspoložene "putare" da se golovima Potpare brzo vrate u igru i smanje vođstvo domaćina na 5:3. Stečenu prednost Aranđelovčani su odlično čuvali do polovine prvog dela, ali su se Potpara i Parović pobrinuli da na isteku 24. minuta poravnaju rezultat - 10:10.

U finišu prvog poluvremena kapiten Milan Potpara po prvi put je doveo Spartak Vojput u vođstvo, pri rezultatu 13:12, ali je to kratko trajalo. Šamot je preokrenuo ubrzo i ponovo poveo, međutim Gačević se postarao da prvi deo bude završen nerešeno 14:14.

Nastavak susreta Spartak Vojput je boje otvorio. Subotičani su stekli prednost od dva gola i do samog finiša utakmice je držali. Desetak minuta pre kraja meča domaći tim je izjednačio kod rezultata 24:24, a potom preko kapitena Rankovića ponovo došao u vođstvo. Poravnali su Putari u završnici meča na 25:25, ali i propustili priliku da osvoje bodove u poslednjem minutu. Marko Perović nije iskoristio dosuđeni sedmerac, dok je na drugoj strani Milinić bio precizan i bodovi su ostali u Aranđelovcu - 26:25.

Šamot – Spartak Vojput 26:25 (14:14)

Šamot: Milićević, Ilić, Ranković 7, Radosavljević, Savić, Praščević 2, Čolović, Đorđević, Glišić 6, Lomić 3, Milinić 4, Živković 2, Stojković 2, Mitrović, V. Đorđević.

Spartak Voojput:  S. Dimitrić 2, Peić, Leovac, Perner 1, Perović 6, Gačević 1, Mikić, Potpara 6, Sl. Dimitrić, Kojadinović, Arđelan, Radosavljević 5, Stefanović, Petrović, Kurteš 4, Abadžić.

U narednom, 15. kolu Superlige Srbije Spartak Vojput gostuje u Beogradu gde će snage odmeriti sa Obilićem.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 737
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.