Komentara: 1
Pregleda: 1309

Rukomet: Spartak poražen od Metaloplastike (27:28)

05.11.2017. u 21:23h
Izvor: Subotica.com
U 6. kolu Superlige u Subotici su se sastali Spartak i Metaloplastika. Šapčani su preuzeli vođstvo krajem prvog poluvremena i nisu ga ispuštali do kraja, iako u završnici nije manjkalo uzbuđenja i neizvesnosti oko konačnog rezultata.
Rukomet: Spartak poražen od Metaloplastike (27:28)

Poveo je Spartak sa 2:0, nešto kasnije bilo je 7:4, ali Metaloplastika nije posustajala, štaviše bila je odlično raspoložena da se prikaže u najboljem svetlu u Subotici. Prvo poluvreme završeno je prednošću gostiju (14:15).

Sudeći po odličnih prvih 30 minuta i u nastavku se očekivala velika borba, mnogo neizvesnosti i dobro rukometa, međutim neizvesnost je bila tek na momente, pošto su gosti iz Šapca čuvali i sačuvali prednost do samog kraja, iako su imali prednost i +6, ali i u poslednja dva minuta bežali su samo dva gola.

I pored velike želje i borbenosti domaćih Metaloplastika je ipak uspela da osvoji ceo plen i prekine Spartakov niz od tri pobede.

Spartak - Metaloplastika 27:28 (14:15)

Spartak: Bošković, Ristić, Pernar 6, Perović, Gačević, Mikić, Potpara 8, Egić, Kojadinović, Arđelan (3 odbrane), Radosavljević 3, Leovac, Stefanović 2, Petrović 1, Kurteš 7, Abadžić (7 odbrana).

Metaloplastika: Dragićević 1, Vorkapić 5, Pisarić, Srdanović, Došen, Marinović 1, Dakić 3, Brajović 2,
Jezdimirović, Mitrović 4, Puljizović 5, Milić, Vladisavljević, Bomaštar, Milovanović 6, Kljajić (6 dobrana).

Za najkorisnijeg pojedinca meča proglašen je Saša Puljizović iz Metaloplastike.

Posle šest kola Superlige Subotičani su na 6. mestu sa 7 bodova. Lider je neporaženi Železničar, Crvena zvezda ima pobedu manje, dok se na deobi od 3-5 pozicije nalaze tri ekipe sa po tri boda - Sloga, Obilić i Metaloplastika. U narednom kolu Spartak je gost Partizanu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1309
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.