Komentara: 0
Pregleda: 944

Rukomet: Spartak poražen na startu prvenstva od Dubočice (30:22)

20.09.2021. u 12:27h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka pretrpeli su poraz na startu prvenstva Arkus Superlige Srbije u B grupi u Leskovcu od Dubočice rezultatom 30:22. Podmlađeni tim Subotičana pružio je dostojan otpor iskusnim Leskovčanima, ali su bodovi ipak pripali domaćinu.
Rukomet: Spartak poražen na startu prvenstva od Dubočice (30:22)

Tokom utakmice obe ekie su imale malih oscilacija, uspona i padova u igri. Borba se vodila tokom celog meča. Iskusniji igrači Dubočice iskoristili su to i uspeli da već u prvom delu steknu veliku prednost (14:9).

Bio je težak zadatak za Spartak da dostigne velikuh plus pet razlike. Borili su se Subotičani, ali je bilo nedostižno ovog puta i pobeda je pripala Dubočici.

Dubočica – Spartak 30:22 (14:9)

Dubočica: Gašić, Cvetković 2, Stanković 1, Radulović 3, Marinković, Grubić 7, A. Pavlović, Matić, Denić, Mitrović 2, Spasić 2, Matović 6, Atanasković 2, N. Pavlović 3, Anđelković 2, Kocić.

Spartak: Papeš, Latković, Spremo, Radosavljević 3, Miskin, Stanković 3, Novaković, Skuban 1, Suvajdžić, Kovačević 6, Jevtović 2, Terzić 3, Vojvodić, Simić, Potpara 4, Radović.

U narednom kolu Spartak dočekuje Rudar iz Kostolca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 944
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.