Komentara: 0
Pregleda: 1366

Rukomet: Spartak poklekao u Kikindi

20.10.2018. u 21:23h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka poraženi su u Kikindi od istoimene ekipe rezultatom 29:27, u 5. kolu Superlige Srbije. Iako su Subotičani na početku imali prednost, nakon velike borbe domaći tim je na kraju slavio.
Rukomet: Spartak poklekao u Kikindi

Nisu uspeli rukometaši Spartaka da upišu treću prvenstvenu pobedu za redom. Na gostovanju u Kikindi ostali su bez bodova jer je domačin bio bolji za dva gola. Iako je tim Slaviše Lakovića poveo, Kikinđani su uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist i prvi deo meča reše uz gol prednosti 13:12.

U nastavku se vodila velika borba. Imali su igrači domaćeg tima čak pet golova prednosti, ali je usledila serija Subotičana i izjednačenje 21:21. Neizvesna utakmica je bila do samog kraja. Spartak je imao prednost u 52. minutu od plus jedan (24:23), ali su ga greške koštale i Kikinda je uspela da izjednači, potom preokrene i utakmicu reši u svoju korist.

Kikinda – Spartak 29:27 (13:12)

Kikinda: Raković, Kecman, Trninić 4, Dukatarov, Lisica 6, Golić, Kenjalo 2, Kurteš 1, Delibašić 2, Miškov, Gamber, Vrgović 2, Trumbetaš 5, Rogljačin, Komerak 4, Mirić 3.

Spartak: Pjevalica, Rosić, Paić Tukuljac, Kolundžić, Šukić 2, Janković  5, Spremo, Kojadinović, Arđelan, Karan 3, Petrović 5, Ristić , Maksić 5, Leovac 5, Stefanović 2, Abadžić.

U narednom kolu Spartak će ponovo da igra kao gost. Ovog puta Subotičani putuju u Novi Pazar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1366
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.