Komentara: 0
Pregleda: 1186

Rukomet: Spartak otvorio drugi deo sezone ubedljivom pobedom protiv Sloge

03.02.2019. u 17:32h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka u nastavak sezone ušli su ubedljivom pobedom nad Slogom iz Požege. Subotičani su u 14. kolu Superlige Srbije u potpunosti nadigrali protivnika i slavili rezultatom 33:15.
Rukomet: Spartak otvorio drugi deo sezone ubedljivom pobedom protiv Sloge

Spartak je opravdao ulogu favorita u duelu sa Slogom iz  Požege i upisao pobedu ubedljivim rezultatom 33:15. Iako su gosti otvorili bolje meč i poveli sa 2:0, , Subotičani su uspeli da izjednače rezultat, a potom i preokrenu u svoju korist. Od 5. minuta igre domaći tim se pitao na terenu. Uz dobru odbranu i preciznost u napadu držali su stečenu prednost i  nijednog trenutka protivniku nisu dozvolili da im parira. Prvi deo utakmice završen je sa tri gola prednosti u korist Spartaka –12:9.

Na početku drugog dela, Subotičani su napravili seriju od 7:1. Uspeli su gosti da smanje sa linije sedam metara, ali je ponovo domaći tim stekao ubedljivu prednost. Na semaforu je  u 48. minutu stajao rezultat 24:12. Imali su Požežani novu priliku da ublaže vođstvo, ali je Raković odbranio sedmerac.

U poslenjih desetak minuta utakmice trener Laković dao je šansu mlađim igračima. Spremo, Kolundžić i Rosić su se upisali i u strelce. Mlađani Rosić postavio je konačnih 33:15.

Fantastičnom igrom Spartak je deklasirao protivnika i na najlepši način započeo drugi deo šampionata uz pobed i osvojena dva boda.

Spartak – Sloga 33: 15 (12:9)

Spartak: Raković, Rosić 1, Ž. Peić Tukuljac, J. Peić Tukuljac, Kolundžić 1, Šukić 6, Obradović, Spremo 2, Kojadinović 7, Karan 2, I. Petrović 5, S. Petrović, Leovac 5, Stefanović 5, Arđelan,Abadžić.

Sloga: Jovanović 1, Pavić 5, Ilić 1, Stevanović 4, Aleksić, Filipović, Pavlović 2, Živanović, Davidović 2, Dimitrijević, Micović, Potparić.

Po okončanju utakmiceproglašen je i najbolji pojedinac ovog susreta. Priznanje je pripalo Filipu Leovcu iz redova Spartaka. U narednom kolu Subotičani gostuju u Aranđelovcu gde će snage odmeriti sa ekipom Šamota.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1186
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.