Komentara: 0
Pregleda: 1186

Rukomet: Spartak osvojio bod u Zubinom Potoku

17.03.2019. u 15:17h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka osvojili su bod na gostovanju u Zubinom Potoku. Subotičani su odigrali nerešeno sa Mokrom Gorom u 20. kolu Superlige Srbije.
Rukomet: Spartak osvojio bod u Zubinom Potoku

Spartak je odigrao nerešeno sa Mokrom Gorom. Domaći tim je rešio prvo poluvreme u svoju korist, ali su Subotičani uspeli u nastavku da dođu do boda.

Mokra Gora je bolje otvorila utakmicu. Stekli su prednost domaći igrači i sve do polovine drugog poluvremena bili u vođstvu. Spartak je u nastavku pružio bolju igru, stigao do izjednačenja, a potom i preokrenuo rezultat. Malo sreće je nedostajalo da Subotičani upišu pobedu. U finišu utakmice imali su gol prednosti, ali je domaći tim uspeo da izjednači i dođe do boda.  

Mokra Gora – Spartak 24:24 (14:11)

Mokra Gora: Milojković, Nikolić 3, Đukić 4, Tomović 3, Aleksić, Stanković 4, Milić 4, Radenković, Biševac 1, Utvić 3, Erić, A. Kasalović, Krstić, Tomović, Kasalović 2.

Spartak: S. Petrović 1, Potpara 2, Bozoljac, I. Petrović 3, Leovac 3, Arđelan, Šukić 2, Raković, Rosić, Pjevalica, Spremo, Kolundžić, Kojadinović 4, Peić Tukuljac 3, Karan 3, Stefanović 3.

Sledi prvenstvena pauza, a potom u goste Spartaku dolazi Partizan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1186
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.