Komentara: 0
Pregleda: 1381

Rukomet: Spartak dočekuje Šamot iz Aranđelovca

10.10.2017. u 18:47h
Izvor: Subotica.com
Spartak Vojput u sredu dočekuje Šamot iz Aranđelovca, ekipu koja do sada nema nijedan osvojen bod. Pred podmlađenim timom Subotičana je prilika da upišu prvu ovosezonsku pobedu.
Rukomet: Spartak dočekuje Šamot iz Aranđelovca

Pred rukometašima Spartak Vojputa je novi izazov. Sutra od 19 časova u Hali sportova dočekuju ekipu Šamota iz Aranđelovca u okviru 3. kola Super lige Srbije.  Putari su u prethodne dve utakmice osvojili bod. U prvom kolu na domaćem terenu u poslednjim sekundama su primili izjednačujući gol od Požarevca i ispustili pobedu, dok su u drugom kolu pretrpeli poraz od požarevačke Sloge.

Subotičani imaju priliku da osvoje ceo plen na domaćem terenu, protiv Šamota koji će sigurno doći da se nadigrava i pokuša uknjižiti prve bodove. Mlada ekipa Slaviše Lakovića prikazanom igrom na prethodne dve utakmice može računati da će protiv ekipe iz Aranđelovca, koja je pretrpela dva poraza,  doći do pobede.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1381

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.