Komentara: 0
Pregleda: 1433

Rukomet: Spartak bolji od Novog Pazara

09.03.2020. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka bili su bolji od Novog Pazara i upisali veoma važnu pobedu. Subotičani su uknjižili nove bodove koji im osiguravaju opstanak u eliti.
Rukomet: Spartak bolji od Novog Pazara

Rukometaši Spartaka boljom igrom došli su do novog trijumfa i važnih bodova. Subotičani su u 20. kolu Superlige Srbije savladali Novi Pazar rezultatom 27:25. Od početka meča bili su bolji učenici Slaviše Lakovića i na kraju zasluženo slavili.

Dobar početak meča naogovestio je da će bodovi ostati u Subotici. Spartak je već posle 10. minuta igre imao prednost od plus dva, da bi polovinom prvog dela stigao i do visokih šest golova prednosti. Ipak je završnica prvih pola sata igre pripala Novom pazaru koji je smanjio na samo dva gola razlike – 15:13.

U nastavku meča gosti su zaigrali agilnije i uspeli da stignu do izjednačenja, a potom i da preokrenu rezultat u svoju korist. Nisu posustajali Subotičani, a onda je u važnim momentima Kojadinović uspeo da zatrese protivničku mrežu i svom timu donese prednost od dva gola. Uspeo je tim trenera Lakovića da očuva vođstvo i na kraju osvoji važna dva boda -27:25.

Spartak – Novi Pazar 27:25 (15:13)

Spartak: Bižić, Kurteš 2, Ž. Peić Tukuljac 1, J. Peić Tukuljac, Kolundžić, Vuković 7, Milisavljević, Oljača, Kojadinović 5, Šukić 4, Đurović, Skuban 2, Karan 4, N. Ilić 2, A. Ilić, Arđelan.

Novi Pazar: Mujčinović, Žujović 8, Međedović 1, Arifović, Sefović 1, Milenković, Brunčević, Mekić, Hadžović 1, Davidović 4, Raković, Banduka 7, Radisavljević, Milošević 3.

Po okončanju meča proglašen je najbolji pojedinac sustreta, ovog puta laskavo priznanje pripalo je Urošu Kojadinoviću.

U narednom kolu Spartak gostuje ekipi Rudara, a potom u poslednjem 22. kolu dočekuje Dubočicu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1433
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.