Komentara: 1
Pregleda: 2514
Video
Foto

Rukomet: "Sloboda" iz Tuzle i "Dinamo" iz Pančeva pobednici četvrtog turnira, veteranke Spartaka druge

15.11.2021. u 10:29h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda održan je četvrti Međunarodni rukometni turnir veterana i veteranki „Trofej Subotice 2021“ koji je organizovalo Sportsko društvo veterana „Stara škola“. Pobednički pehar u konkurenciji rukometaša podigla je ekipa „Slobode“ iz Tuzle, dok je „Dinamo“ iz Pančeva osvojio prvo mesto u nadmetanju veteranki, pobedivši u finalu Spartak.
Rukomet: "Sloboda" iz Tuzle i "Dinamo" iz Pančeva pobednici četvrtog turnira, veteranke Spartaka druge

Nakon pauze u 2020. godini koja je usledila zbog pandemije u sali Tehničke škole „Ivan Sarić“ tokom vikenda održan je četvrti po redu Međunarodni turnir veterana i veteranki  u rukometu „Trofej Subotice 2021“ koji je okupio bivše rukometaše i rukometašice iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije da se prisete kako su nekad harali parketima širom regiona i prikaž svoje umeće s loptom, promovišu rukomet, sport i prijateljstvo.  

Rukomet: "Sloboda" iz Tuzle i "Dinamo" iz Pančeva pobednici četvrtog turnira, veteranke Spartaka drugeTurnir je otvorila Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu. Aleksić je poželela dobrodošlicu svima u grad sportova, uz želju da naredne godine bude i veći broj učesnika na turniru.

- Drago mi je što je, u svemu ovome što nas je snašlo zbog pandemije, ova sjajna ekpa ljudi uspela da vas okupi u velikom broju i da se turnir održi. Grad Subotica, domaćini gradonačelnik Stevan Bakić i ja kao član Gradskog  veća zadužena za oblast sport i omladinu uvek smo uz vas, kao i Sportski savez Subotice i uvek podržavamo ovakve priče. Ovo nije samo zabave radi, ima tu takmičenja, a pre svega  promocije rukometa i sporta. Želim svima da se dobro provedete, da se čuvate i ne povredite, a najbolji neka pobedi. Da se sledeće godine vidimo u još većem broju -  rekla je Nataša Aleksić.

Rukomet: "Sloboda" iz Tuzle i "Dinamo" iz Pančeva pobednici četvrtog turnira, veteranke Spartaka drugeOtvaranju je prisustvovao i Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice.

Turnir je protekao u fantastičnoj atmosferi i druženju,  ali i u izvanrednoj igri koju su prikazali učesnici na parketu, posebno na odlučujućim utakmicama. Viđeno je mnogo atraktivnih  poteza koji su ispraćeni aplauzima, sijaset golova i sjajnih odbrana. Dominiralo je znanje u rukometu koji ih je i okupio, a posebno druženje van terena.

Rukomet: "Sloboda" iz Tuzle i "Dinamo" iz Pančeva pobednici četvrtog turnira, veteranke Spartaka drugeRukomet: "Sloboda" iz Tuzle i "Dinamo" iz Pančeva pobednici četvrtog turnira, veteranke Spartaka drugePrvo mesto u konkurenciji veterana, gde se borilo 12 ekipa, osvojila je „Sloboda“ iz Tuzle nakon što je u finalu savladala ekipu „Rume“ i po drugi put podigla pobednički pehar, dok je treće mesto pripalo ekip „Dobova“ iz Slovenije.

U konkurenciji sedam ekipa veteranki, najuspešnije su bile rukometašice „Dinama“ iz Pančeva posle trijumfa nada „Spartakom“ u finalu, a pehar za treće mesto pripao je ekipi „Sombora“.

Po okončanju takmičenja usledilo je „treće poluvreme“ i druženje u restoranu „Spartak“ gde su dodeljeni pehari, priznanja i pokloni.

Domaćini i organizatori turnira koji su pripremali ovu manifestaciju uz pomoć Sportskih saveza Subotice i Srbije, Rukometnog saveza Vojvodine i mnogobrojnih prijatelja, potrudili su se da sve protekne u najboljem redu i da svi gosti, prijatelji i ljubitelji rukometa, uživaju u gradu sportova. Da su uspeli u tome potvrđuje pozdravna poruka učesnika na rastanku - „Vidimo se sledeće godine!".

Izvor: Subotica.com
Međunarodni turnir rukometnih veterana "Subotica 2021" Međunarodni turnir rukometnih veterana "Subotica 2021" Međunarodni turnir rukometnih veterana "Subotica 2021" Međunarodni turnir rukometnih veterana "Subotica 2021" Međunarodni turnir rukometnih veterana "Subotica 2021" Međunarodni turnir rukometnih veterana "Subotica 2021" Međunarodni turnir rukometnih veterana "Subotica 2021" Međunarodni turnir rukometnih veterana "Subotica 2021"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2514
Povezane teme

nataša aleksić

turnir veterana u rukometu

rukometni turnir veterana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.