Komentara: 0
Pregleda: 4605

Rotari klub Subotica stipendira učenike i studente

25.02.2020. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Rotari klub Subotica raspisao je konkurs za dodelu učeničkih i studentskih stipendija za školsku 2019/20. godinu.
Rotari klub Subotica stipendira učenike i studente

Pravo učešća na konkursu imaju učenici i studenti koji pohađaju fakultete, visoke škole strukovnih studija i srednje škole čiji je osnivač Republika Srbija i čije je mesto prebivališta Subotica. Stipendije se dodeljuju učenicima II, III i IV razreda srednjih škola, kao i studentima II, III, IV, V i VI godine fakulteta i visokih škola strukovnih studija.

Za stipendiju ne mogu konkurisati apsolventi, ponavljači, odnosno studenti koji obnavljaju godinu, kandidati stariji od 26 godina i kandidati koji su u srodstvu sa članovima Rotari kluba Subotica, u pravoj liniji i do trećeg stepena bočne linije.

Ove godine biće dodeljeno ukupno tri stipendije, i to dve za učenike srednjih škola u iznosu od 7.000 dinara mesečno i jedna za studenta fakulteta ili visoke škola u iznosu od 8.000 dinara mesečno.

Za učešće na konkursu, potrebno je popuniti prijavni formular koji se nalazi na sajtu Rotari kluba Subotica, a prijavu u elektronskoj formi potrebno je poslati na rcsubotica.konkursi@gmail.com. Rok za prijavu je 15. mart, a rezultati konkursa biće objavljeni najkasnije do 30. marta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 4605
Povezane teme

stipendije

konkurs za dodelu stipendija

rotari klub subotica

stipendiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.