Komentara: 2
Pregleda: 4006

Rok za otpis kamata i reprogram poreskog duga produžen do 31. marta

16.03.2013. u 01:52h
Izvor: SuMedija
Rok za uslovni otpis kamata i mirovanje glavnog poreskog duga, koji je predhodno bio oročen na 31. januar, Gradsko veće je na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije, produžilo do 31. marta ove godine.
Rok za otpis kamata i reprogram poreskog duga produžen do 31. marta

Uplatom tekućih obaveza dospelih od 1. novembra prošle godine do 31. marta ove godine, sa pripadajućom kamatom, obveznici stiču pravo na mirovanje glavnog poreskog duga i uslovni otpis kamate dospele do 31. oktobra 2012. godine.

Dok traje mirovanje duga, tekuće obaveze nastale u periodu mirovanja moraju se redovno izmirivati što je i uslov za otpis kamata. Ukoliko se to ne učini, glavnom dugu se pripisuje sva pripadajuća kamata, u skladu sa zakonom.

Obveznici koji izvrše plaćanje svih tekućih obaveza i revalorizovanog glavnog poreskog duga stiču pravo da im se automatski otpišu nenaplaćene kamate dospele do 31. oktobra prošle godine.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 4006
Povezane teme

plaćanje poreza

otpis kamate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.