Komentara: 1
Pregleda: 3271

RK "Spartak Vojput" se plasirao u Superligu

13.06.2013. u 13:13h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Kolo pre kraja rukometni klub "Spartak Vojput" je osigurao prvo mesto u Mini ligi i samim tim plasman u Super ligu u narednoj sezoni.
RK "Spartak Vojput" se plasirao u Superligu

Subotičani su sinoć na neugodnom gostovanju pred preko 1000 gledalaca savladali domaću ekipu Novog Pazara sa 28:26 i sa nova dva boda ostvarili zacrtan cilj pre početka dugačkog prvenstva.

Početak utakmice pripao je domaćinima koji su poveli sa 2:0 i 4:2. Prednost od dva gola Novi pazar je održavao do dvadeset petog minuta kada je Spartak Vojput uspeo da izjednači rezultat 12:12.

Dva minuta pre kraja prvog dela "putari" dolaze do prednosti 13:14, ali ipak na odmor se otišlo sa nerešenim rezultatom 15:15.

U nastavku susreta Novi Pazar dolazi do prednosti, međutim ne uspevaju rezultatski da se odlepe tako da je razlika bila minimalna, najviđe dav gola.

Finiš drugog poluvremena ponovo je pripao Subotičanima koji nakon 23:21, dolaze do poravnanja rezultta 23:23. Usledile su sigurne završnice Spartak Vojputa za rezulatski prokret 25:27.

Iskusnom igrom Subotičani su sačuvali vodstvo do kraja susreta kada je usledilo njihovo slavlje.

Novi Pazar - Spartak Vojput 26:28 (15:15)

U poslednjem kolu Spartak Vojput u Subotici dočekuje ekipu Morave. Meč se igra u subotu 15.06. sa početkom od 20h. Biće ovo izuzetna prilika da Subotičani dođu na utakmicu i pozdrave novog člana Superligaškog društva.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3271

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.