Komentara: 0
Pregleda: 2584

RK "Spartak" nerešeno sa Kolubarom

28.09.2013. u 11:49h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Spartak Vojput osvojio je bod u Lazarevcu u 3. kolu Super rukometne lige Srbije. Rezultat je možda i najrealniji po onome što su prikazale obe ekipe u 60. minuta.
RK "Spartak" nerešeno sa Kolubarom

Spartak Vojput je odlično otvorio utakmicu, nakon gola Jovanovića imali su prednost od 1:4 u 6. minutu susreta. Nastavili su subotičani u istom ritmu. Pavlović pogađa za 4:7, usledila je njegova odlična  reakcija u fazi odbrane zatim brza kontra do Jelića koga nepropisno zaustavljaju. Kovačević je siguran sa 7 metara za 4:8, da bi već u sledećem napadu "putari" golom Jovanovića došli do najveće prednosti na utakmici 4:9 u 12. minutu.

Domaćini su uspeli da se povrate zahvaljujući pre svega raspoloženom Lomiću i Nenadiću koji smanjuje razliku na 13:14 pet minuta pre kraja poluvremena. U poslednji minut prvog dela ušlo se sa golom prednosti subotičana, sevnule su tada dve brze kontre preko Jelića i Jovanovića tako da se na odmor otišlo sa 15:18.

Početak nastavka pripao je Kolubari, postižu dva brza gola za 17:18. Putari vraćaju razliku na tri gola, 18:21 zahvaljujući odbranama golmana Cvetkovića koji je tada zaustavio tri šuta ka svom golu. Kolubara sa dva igrača više smanjuje na 19:21, a nedugo zatim Lomić po prvi put na meču izjednačuje rezultat na 22:22. Lomić sa dva nova gola dovodi domaće u prvu osetniju prednost 24:22 u 43. minutu. Trener Zeljković je tada ubacio Patočkaija koji postiže dva gola i dovodi do poravnanja retzultata 25:25.

Golom kapitena Papića, Spartak Vojput dolazi do prednosti 25:26. Raspoloženi Lomić a zatim Petrović preokreću prednost 27:26. Usledila je nervozna igra sa obe strane sa puno tehničkih grešaka tako da se rezultat nije menjao skoro četiri minuta. Minut pre kraja Papić izjednačuje rezultat 27:27. Usledio je napad Kolubare sa igračem manje, zbog isključenja Lomića, koji nisu uspeli da realizuju. Rukometaši Spartak Vojputa su do lopte došli četiri sekunde pre kraja, pokušao je Patočkai iz daljine ali rezultat se nije promenuo.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2584
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.