Komentara: 2
Pregleda: 4195
Foto

Revija oldtajmera u subotu u Subotici i na Paliću

08.07.2021. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Međunarodni susret oldtajmera, 24. po redu, održaće se u subotu u Subotici i na Paliću. Ovogodišnja smotra okupiće više od 85 starih i retkih vozila i oko 150 učesnika.
Revija oldtajmera u subotu u Subotici i na Paliću

Udruženje “Old timer” iz Subotice slavi 25 godina od osnivanja i zbog toga je subotnji susret izuzetno značajan.

- Klub je počeo sa deset entuzijasta, a sada ima više od 50 članova koji su  kolekcionari i veliki ljubitelji ovog sporta. Za svo ovo vreme uspeli smo da u našim garažama prikupimo oko 150 vozila, od kojih je trećina restaurirana i naši dragi gosti će imati priliku da ih vide – ističe Tomislav Vidaković,  predsednik Udruženja “Old timer”.

Revija oldtajmera u subotu u Subotici i na PalićuLjubitelji starih vozila sastaće se u subotu ujutru na Trgu žrtava fašizma, odakle će oko 9 časova zajedno krenuti na Palić, na Veliku terasu. Oko 12 časova kolona kreće prema Zobnatici, gde će biti celo popodne.

- Ovogodišnji skup se održava samo jedan dan. Priprema naših susreta traje oko pola godine i bili  smo suočeni sa neizvesnom situacijom. I pored toga očekujemo da će program biti zanimljiv kao da traje tri dana – dodaje Risto Radulović, član UO Udruženja. – Sa Palića ćemo krenuti Beogradskim putem, preko Aleksandrova, ka Zobnatici, gde nismo bili 15 godina. Verujem da će naši gosti, ali i svi posetioci, uživati na Paliću i Zobnatici.

Među izloženim istorijskim eksponatima na Paliću će biti izdvojen deo za Ford vozila, pod pokroviteljstvom "D Motors group"-a. Očekuje se mnogo retkih modela ovog nadaleko poznatog automobilskog brenda, a najveće zvezde će definitivno biti Ford T model i Ford Mustang GT500 Shelby iz '67 godine.

Izvor: Subotica.com
Najava Međunarodnog skupa oldtajmera Najava Međunarodnog skupa oldtajmera Najava Međunarodnog skupa oldtajmera Najava Međunarodnog skupa oldtajmera Najava Međunarodnog skupa oldtajmera Najava Međunarodnog skupa oldtajmera Najava Međunarodnog skupa oldtajmera Najava Međunarodnog skupa oldtajmera
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4195
Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

susret oldtajmera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.