• Pregleda: 4169

Rešena nova pištaljka! - Sportski tereni na Radijalcu

Rešena nova pištaljka! - Sportski tereni na Radijalcu
Uz pomoć sredstava koje je obezbedio Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu u toku je rešavanje još jedne pištaljke - u pitanju je sređivanje sportskog terena u dvorištu OŠ "Jovan Jovanović Zmaj".

Radovi su još uvek u toku ali iz priloženih slika može da se primeti da radovi privode kraju. Radovi se odvijaju planiranom dinamikom i već je postavljena nova tartan podloga koja u velikoj meri poboljšava kvalitet nastave fizičkog vaspitanja i štiti dečje zglobove i kolena.

Ovo "osvežavanje" je bilo planirano i ranije ali uz pomoć pištaljke dodatno je naglašena potreba da se ovaj teren što pre stavi na raspolaganje Subotičanima. Renoviranje ovog sportskog terena finansirano je sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Grada Subotice u iznosu od 6.700.000 dinara.

Ovaj teren biće na raspolaganju kako učenicima OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" tako i svim našim sugrađanima (besplatno) koji žele da ga koriste za predviđene sportske aktivnosti.

Pištaljka!: Košarkaški teren na Radijalcu

Objavićemo više slika kada se teren u potpunosti obezbedi i osposobi za upotrebu.

povezane teme

3
Mosha Odgovori
Za svaku pohvalu! bravo za grad i subotica.com!
Zare Odgovori
Opaaaa! svaka čast!
Najjači basket u gradu ponovo na Radijalcu!
vip Odgovori
A steta, taman sam se preselio iz tog dela grada. :) Ali za svaku pohvalu pistaljke i ulozenog novca na pravi nacin!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.