• Pregleda: 981

Repertoari Narodnog pozorišta i Pozorišta "Kostolanji Deže" za novembar

Tokom novembra u Narodnom pozorištu Subotica igraće se četrnaest predstava na sceni "Jadran", dok se će u Pozorištu "Kostolanji Deže" igrati jedna premijera, obeležiće se 24. rođendan pozorišta, a pri kraju meseca započeće i "Desiré Central Station 2018".
Repertoari Narodnog pozorišta i Pozorišta "Kostolanji Deže" za novembar

Pozorišni repertoar za ovaj mesec u Narodnom pozorištu Subotica otvoriće u subotu, 3. novembra, gostovanje Pozorišta "Bora Stanković" iz Vranja, prvo s predstavom "Kepler 452-B" od 18 časova, dok će tri sata kasnije publika biti u prilici da pogleda predstavu "Igra" po tekstu Semjuela Beketa, takođe u izvođenju ovog gostujućeg teatra.

Ljubitelji pozorišnog sadržaja će tokom novembra na sceni "Jadran" moći da pogledaju još nekoliko predstava Drame na srpskom jeziku, kao što su "Lisistrata", "Govorna mana", "Kokoška", "Avgust u okrugu Osejdž", "Teniser", i Drame na mađarskom jeziku "Ljubičasti bagrem", "Jedna tvoja reč", "Bura" i druge.

Blagajna pozorišta otvorena je svakog dana od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije ulaznica na broj telefona 024/557-436.

POZORIŠTE "KOSTOLANJI DEŽE"

Novembarski repertoar u Pozorištu "Kostolanji Deže" otvoriće premijera predstave "Sprovod u Terezijenburgu" po teksu Miroslava Krleže u utorak, 6. novembra, a za one koji toga dana ne budu u mogućnosti da pogledaju predstavu, prva repriza biće već sutra.

Ovaj mesec biće u znaku 2️4. rođendana pozorišta, koji će se obeležiti nizom koncerata. Prvi na programu biće u petak, 9. novembra, kada će nastupiti Esti Kornél (Budimpešta), dok će narednog dana nastupiti Neuroleptic Trio (Subotica) i Hayvanlar Alemi (Istanbul). Ulaz na sve koncerte je besplatan. 

Pred kraj meseca započeće i "Desiré Central Station 2018".

Blagajna pozorišta otvorena je radnim danima od 11 do 13 časova i na dan predstave od 18 časova. Informacije i rezervacije ulaznica na brojeve telefona 024/555-255, 024/531-991, 065/543-3203 ili

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.