Komentara: 0
Pregleda: 3746

Repertoar Narodnog pozorišta za novembar

01.11.2017. u 11:18h
Izvor: Subotica.com
Tokom novembra u Narodnom pozorištu Subotica igraće se četrnaest predstava, na tri scene. U ovom mesecu pozorišna publika će biti u prilici da pogleda jednu premijeru na mađarskom jeziku, kao i predstavu gostujućeg teatra "Ženska posla".
Repertoar Narodnog pozorišta za novembar

Pozorišni repertoar za ovaj mesec na sceni Jadran, otvoriće predstava "Sumnjivo lice", po tekstu Branislava Nušića, u petak, 3. novembra. Ovu predstvau publika će ponovo moći da pogleda 17. novembra.

Predstava gostujućeg Beogradskog dramskog pozorišta "Ženska posla", po tekstu Milene Pavlović Čućilović, igraće se na sceni Jadran 5. novembra, s početkom u 19 časova i 30 minuta. To će biti i jedino izvođenje ove predstave u toku ovog meseca.

Ljubitelji pozorišnog sadržaja će na sceni Jadran biti u prilici da pogledaju još i predstave "Glasine" Nila Sajmona, "Avgust u okrugu Osejdž" Trejsi Letsa i predstavu "Dva u jedan" po tekstu Reja Kunija.

Jedina premijera u ovom mesecu biće predstava "Fekete Kiralynok" Ane Đorđević, čija predpremijera je zakazana za 23. novembar na sceni Jadran, a premijera dan kasnije, s početkom u 19 časova i 30 minuta.

Na istoj sceni, tokom novembra, igraće se još nekoliko predstava na mađarskom jeziku, među kojima su "Kemping", "Gerincbantalmak", "Tapasztalt asszony" i "Picasso Kalandjai".

Predstava "Csak egy szoval mondd", titlovana na srpski jezik, biće izvedena 7. novembra u art galeriji "Klein House", dok će se dva dana kasnije u Rajhlovoj palati igrati predstava "Europeana" Patrika Ourednika.

Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3746
Povezane teme

Narodno pozorište

pozorište

subotica pozorište

scena jadran

pozorišna predstava

repertoar narodnog pozorišta

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.