Komentara: 0
Pregleda: 1928

Repertoar Narodnog pozorišta za maj

01.05.2021. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Tokom maja, glumci Narodnog pozorišta Subotica izvešće 12 predstava na sceni "Jadran", među kojima će biti i premijera Drame na mađarskom jeziku "Igra u dvorcu" po tekstu Ferenca Molnara.
Repertoar Narodnog pozorišta za maj

Pozorišni repertoar za ovaj mesec otvoriće predstava "Kus petlić" po tekstu Aleksandra Popovića, koja će se igrati 5. maja na sceni "Jadran" od 19 časova, a na repertoaru će biti još 20. i 31. maja.

Tokom maja Drama na srpskom jeziku izvešće još i predstave "Dva u jedan" (7. maj), "Zla žena" (10. maj), "Mesec iznad Bafala" (12. maj), "Radnička hronika" (14. maj) i "Govorna mana" (17. maj), takođe na sceni "Jadran" od 19 časova. 

Kada je u pitanju Drama na mađarskom jeziku, publika će imati priliku da uživa u predstavama "Dama iz Maksima" (6. maj), "Testosteron" (8. i 21. maj), "Šogorice" (11. maj), "Novi svet" (13. maj) i "Ožalošćena porodica" (15. maj), dok je poslednja premijera u ovoj sezoni zakazana 28. maja, kada će se na sceni "Jadran" od 19 časova izvesti predstava "Igra u dvorcu" po tekstu Ferenca Molnara, a prva repriza biće na repertoaru već narednog dana.

Ovaj mesec u Narodnom pozorištu Subotica biće i gostujućih predstava, pa će se 16. maja na sceni "Jadran" igrati predstava "Koledž likovnih umetnosti" pozorišta "Kostolanji Deže", dok će 19. maja na repertoaru biti predstava "Ana Karenjina" Novosadskog pozorišta. Za sve predstave na mađarskom jeziku obezbeđen je prevod na srpski.

Kako su usled epidemije virusa kovid-19 kapaciteti pozorištne sale smanjeni, iz ove kulturne ustanove pozivaju publiku da na vreme rezerviše karte. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta svakog dana od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1928
Povezane teme

Narodno pozorište

predstava u pozorištu

pozorište

subotica pozorište

pozorišna predstava

repertoar narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.