Komentara: 5
Pregleda: 6779

Renoviranje sportske hale u Bajmoku

12.04.2012. u 17:55h
Izvor: SuMedija
U saradnji Pokrajinskog sekretarijata i gradskog resora za sport i omladinu, u toku je renoviranje sportske hale u Bajmoku. Do sada su završeni radovi na postavljanju nove rasvete i zaštitne mreže na prozorima.
Renoviranje sportske hale u Bajmoku

- Kroz novi ugovor, vredan 700 hiljada dinara, koji je danas potpisan sa predstavnicima Mesne zajednice „Bajmok“, biće renoviran parket, obnovljene svlačionice i nabavljeni novi sportski rekviziti – rekao je Modest Dulić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu.

Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, naglasio je da je tokom minule četiri godine porastao broj sportista kojima je neophodna hala.

- Pokrenuta je škola košarke, kadetski i juniorski pogon FK Radnički, a izuzetne rezultate postižu i rukometašice Radničkog, koje najviše i koriste halu. Sada će svi oni imati daleko bolje uslove za rad – rekao je Simović.

sportska sala bajmok

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 6779
Povezane teme

Modest Dulić

nemanja simović

resor za sport i omladinu

sportska hala bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.