• Pregleda: 3077

Renoviranje igrailišta u Keru

Renoviranje igrailišta u Keru
Gradska direkcija za izgradnju nastavlja za izgradnjom igrališta u subotičkim naseljima. Igralište u naselju Ker, postavlja se i obnavlja već nekoliko puta pa se nadležni nadaju da se slučajevi vandalizma neće ponavljati. Naglašeno je da su sredstva za sanaciju na godišnjem nivou nedovoljna a samo ove godine utrošeno je 1,5 miliona dinara za popravke i redovna održavanja.
U narednom periodu, mesto na kojem će se okupljati trebalo bi da dobiju još i mališani iz Kertvaroša, Kelebije i kod Osnovne škole „10. oktobar“.

- Drago mi je što se ovo dešava u Keru, ali mi je žao što se na istom mestu nalazimo po drugi put, jer moram podsetiti javnost da je prošlo igralište zapaljeno istog dana kada je napravljeno. Nadam se da se takav scenario neće ponoviti i pozivam građane da i oni vode računa o igralištu, jer je ono građeno njihovim novcem – rekao je gradonačelnik Saša Vučinić.


Izvor: RTV City

povezane teme

3
sabonikis Odgovori
znači igralište u centru grada u Tokiju nije u planu........:(((
razočarana i besna Odgovori
Da li ima šanse da se renovira OČAJNO igralište u Banijskoj ulici, koje više i ne liči na igralište, jer osim tobogana na kome je neko otpilio drške, pa deca samo mogu da se povrede i neke traljave vrteške ništa drugo nema... a da ima trave do kolena i silnog smeća različitog porekla... u Direkciji odgovornost prebacuju na mesnu zajednicu, a u mesnoj zajednici krive ove iz Direkcije...a naša deca svoje detinjstvo provode na ulici! Jako sam besna i razočarana kao i većina roditelja! Samo obećanja, obećanja...dogovorite se već jednom ko je odgovoran i uradite nešto konkretno!!!!
024 Odgovori
znaci ni igraliste na uglu Otvorene i Ferenci Ibolje ulice u MZ Mali Radanovac isto nije u planu
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.