Komentara: 3
Pregleda: 3450

Renoviranje igrailišta u Keru

16.09.2011. u 15:27h
Izvor: RTV City
Renoviranje igrailišta u Keru
Gradska direkcija za izgradnju nastavlja za izgradnjom igrališta u subotičkim naseljima. Igralište u naselju Ker, postavlja se i obnavlja već nekoliko puta pa se nadležni nadaju da se slučajevi vandalizma neće ponavljati. Naglašeno je da su sredstva za sanaciju na godišnjem nivou nedovoljna a samo ove godine utrošeno je 1,5 miliona dinara za popravke i redovna održavanja.
U narednom periodu, mesto na kojem će se okupljati trebalo bi da dobiju još i mališani iz Kertvaroša, Kelebije i kod Osnovne škole „10. oktobar“.

- Drago mi je što se ovo dešava u Keru, ali mi je žao što se na istom mestu nalazimo po drugi put, jer moram podsetiti javnost da je prošlo igralište zapaljeno istog dana kada je napravljeno. Nadam se da se takav scenario neće ponoviti i pozivam građane da i oni vode računa o igralištu, jer je ono građeno njihovim novcem – rekao je gradonačelnik Saša Vučinić.


Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3450
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

dečja igrališta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.