Komentara: 12
Pregleda: 6220

Renovirana policijska stanica na Prozivci

11.12.2023. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
Policijska stanica na Prozivci prethodnih nekoliko nedelja je kompletno renovirana, dok su zaposleni u tom objektu privremeno obavljali svoje zadatke u stanice 2, u centru grada.
Renovirana policijska stanica na Prozivci

Nakon obavljenih radova objekat je posetio Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova, poručivši da će ova organizacija (MUP) nastaviti  da ulaže u opremanje kako bi policijski službenici imali što bolјe uslove za rad.

- Modernizacijom i bolјim uslovima za rad  u ovoj policijskoj  ispostavi u koju se ranije nije ulagalo, policijski službenici će svoje zadatke obavlјati još efikasnije. Time će i bezbednost građana biti osigurana, dok će usluge koje im Ministarstvo unutrašnjih poslova pruža biti pravovremene i još bolјe - rekao je  ministar Gašić.

Renovirana policijska stanica na Prozivci

Ministar je tokom posete zajedno sa pomoćnikom direktora policije generalom Dejanom Lukovićem,  razgovarao sa rukovodiocima Policijske uprave Subotica i o situaciji u vezi sa iregularnim migrantima i pojačanim aktivnostima policije u suzbijanju krijumčarenja lјudi i ovom prilikom ponovio da je bezbednost građana na prvom mestu kao i da će se odlučne akcije u suzbijanju iregularnih migracija i krijumčarenja lјudi  policija  sprovoditi sve dok ovaj bezbednosni problem ne bude rešen.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 3 nedelje
Komentara: 12
Pregleda: 6220
Povezane teme

druga policijska stanica

prva policijska stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.