Komentara: 50
Pregleda: 12823

Razrešen direktor Studentskog centra u Subotici

28.11.2013. u 17:52h
Izvor: Radio Subotica
Vlada Autonomne pokrajine Vojvodine prošle nedelje donela je Odluku o razrešenju bivšeg direktora Studentskog centra Veljka Vojnića, kao i Odluku o imenovanju nove v.d. direktorice Centra Silvije Prekajski.
Razrešen direktor Studentskog centra u Subotici

Veljko Vojnić odbio je da početkom nedelje primi pismo o razrešenju. U obrazloženju za smenu bivšeg direktora navedene su greške u radu vezane za sprovođenje postupaka javne nabavke i konstatovani su nedostaci u sistematizaciji i načinu prijavljivanja i odjavljivanja radnika.

Primopredaja dužnosti trebala je biti obavljena u utorak, a u međuvremenu su nestali pečati, nakon čega je o slučaju obaveštena i policija, istakla je v.d. direktorica Studentskog centra Silvija Prekajski. Prema njenim rečima, Veljko Vojnić je sredinom godine napustio stranku Lige socijaldemokrata Vojvodine i pristupio Srpskoj naprednoj stranci.

Bivši direktor Studentskog centra Veljko Vojnić rekao je da je njegovo razrešenje sa mesta direktora posledica istupanja iz Lige socijaldemokrata Vojvodine, a ne posledica lošeg rada, kao i da je u slučaju došlo do pravnog nasilja i kriminalnog fizičkog akta.

Na pitanje zašto nije želeo da preuzme zvanično pismo o razrešenju koje je stiglo putem pošte, Vojnić je odgovorio da je apsolutno netačno da je odbio da primi poštu i da je zatražio od Vlade Vojvodine da mu pismo o razrešenju dostavi na kućnu adresu.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 50
Pregleda: 12823
Povezane teme

veljko vojnić

studentski centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.