Komentara: 0
Pregleda: 1617

Rasprodato!

08.01.2009. u 14:23h
Rasprodato!

Grejni uređaji u Subotičkim prodavnicama kao što su kaloriferi, uljani radijatori ili drugi grejni uređaji rasprodati su rano jutros. Oni koji ove uređaje nemaju kod kuće, u ranim jutarnjim časovima rastrčali su se po gradu ne bi li ih što pre kupili. Oni drugi koju su nešto duže spavali, još uvek obilaze prodavnice grejnih uređaja tražeći ono što je preostalo. Iako je su trgovci znali da će potražnja biti veća nego uobičajeno, cene su ostale iste.

Prodavnice gde se prodaju uređaji za grejanje još nisu ni otvorile, a kupci su već bili ispred vrata ne bi li se što pre domogli prinudnih grejnih uređaja. Neke od prodavnica su do 9 sati rasrodale svu robu koju su imali. Subotičani koji su oko podneva došli da kupe neki od grejnih uređaja uglavnom su se vraćali praznih ruku. Bez obzira na veliku potražnju cene ovih uređaja ostale su iste. Nova tura istih očekuje se tek naredne nedelje, ali se svi nadaju da će do tog vremena problem gasa biti rešen.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1617
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.