• Pregleda: 3021

Raspisana nabavka autobusa za Suboticatrans

Raspisana nabavka autobusa za Suboticatrans

"Subotica-trans" nabaviće 10 minibuseva za prevoz putnika u gradskom saobraćaju, objavio je portal eKapija pozivajući se na javni poziv za nabavku vozila.

Zainteresovani dobavljači mogu dostaviti svoje ponude najkasnije do 31. oktobra 2011. Ponude će biti vrednovane prema ponuđenoj ceni, roku isporuke, kvalitetu i garantnom roku. Naručilac će do kraja novembra doneti odluku o odabiru najpovoljnije ponude, a svi ponuđači biće obavšteni o ishodu javnog poziva do 3. decembra 2011.

Autobusi će biti nabavljeni na osnovu zaključaka Studije o unapređenju javnog saobraćaja u gradu, a na osnovu Skupštinske odluke po kojoj će Grad Subotica finansirati nabavku kroz kreditni aranžman u visini od 115 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
CIRINELA Odgovori
Oćel taj hotel biti već završen da ovaj narod počne normalno da diše.
p.s. za Gorana.
Ne briši komentar i te kako ima veze sa minibusevima i izgradnjom hotela jednog našeg političara. Ne teraj me da objašnjavam
Nikolaus Odgovori
Ko gradi hotel? i ne razumem tvoj komentar, kakve veze ima sa autobusima to? Neće cenzurisati ako napišeš ko gradi hotel, moš mislit
djuro Odgovori
a bilo je reci i o tiketing sistemu zajedno sa novim busevima, ali...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.